Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

sâmbătă, 3 decembrie 2011

B14, vitamina antitumorala Imprimare E-mail

B14, vitamina antitumorala Imprimare E-mail

Recunoşti această vitamină şi sub numele de xantopterină.

B14 este foarte puţin cunoscută la momentul actual.

Este insolubilă în apă, dar solubilă în hidroxid de amoniu şi hidroxid de sodium.

Ştiai că singura sursă a vitaminei B14 este urina umană? Tocmai de aceea este foarte important să îţi menţii sănătatea în cea mai bună formă.

Urina este un remediu natural cunoscut încă din antichitate. Se spune că reginele făceau baie într-un  amestec din urina fecioarelor şi laptele de capră proaspăt muls pentru a-şi păstra fineţea pielii şi pentru a-şi menţine tinereţea trupului. La acestea mai adăugau şi petalele diverselor flori parfumate.

Pe vremea bunicii, când nu existau atât de multe „alifii”, pentru aproape orice problemă a pielii se folosea urina. Chiar şi în zilele noastre, urina este foarte utilizată în industria farmaceutică pentru prepararea diverselor medicamente şi unguente. Se ştie că cea mai pură urină este cea a sugarului.

Îţi recomand ca atunci când te decizi să îţi foloseşti urina în scopuri curative, medicinale, să urmăreşti să ţii un regim alimentar cât mai pur bazat pe fructe, legume şi lactate. Deoarece are proprietăţi antitumorale, îţi recomand să o foloseşti cât mai des.

S-a descoperit că vitamina B14 stimulează creşterea reticulocitelor (globule roşii tinere, fără nucleu şi vizibile doar în sângele proaspăt) in vitro.


va urma

autor: Amina Bunescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu