Spune-mi ce bei, ca să-ţi spun cine eşti!
Un tip care bea whisky cu suc pare că poate să bea opt ore în continuu, timp în care poate încheia şi afaceri, fără a se poticni vreun pic. Poate fi excesiv de macho, dar este direct şi nu îi place să piardă timpul cu jocuri inutile, potrivit glo.msn.co, citat de Mediafax.ro.

Vin
Potrivit lui Jordan Catapano, care are un blog de bartendering şi este autorul unei cărţi de specialitate, un bărbat care cere lista de vinuri este de obicei interesat de arte, cultură şi călătorii. Dar dacă va comanda vinul casei fără să stea pe gânduri, înseamnă că mai are nevoie de puţină cizelare.

Bere
Băutorii de bere serviţi de Mahler sunt petrecăreţi care caută cantitatea, nu calitatea, deşi printre aceştia se mai află şi câte un fanatic al fitness-ului, atent să nu îşi strice "pacheţelele" de muşchi de pe abdomen. Tipul care valorizează cantitatea poate părea distractiv, dar consumul de cantităţi mari de băuturi alcoolice poate indica o problemă. Pe de altă parte, cei care preferă mărcile de bere mai deosebite, fabricate în berării celebre, apreciază lucrurile mai fine şi în viaţă, potrivit lui Catapano. Un astfel de bărbat preferă să savureze îndelung un moment, nu să facă o cucerire rapidă, şi va dori o femeie pe măsură.