Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

duminică, 4 decembrie 2011

Invazia Satanei

Invazia Satanei
Muzica rock transmite mesaje ascunse
In ultimii zeci de ani pe piata muzicala au aparut o serie de formatii, unele dintre ele avand prestatii meteorice. De multe ori, cate o formatie necunoscuta lansa o melodie care ajungea in topuri, pentru ca, ulterior sa nu se mai auda nimic de ele.
Eduard Stone, un pasionat muzicolog din Pennsylvania a aratat ca muzica rock are origini satanice. El a aratat ca muzica a fost alterata de populatia negroida vanduta ca sclavi pe plantatiile din sudul statelor unite. Africanii veneau pe noul continent aducand practici ale magiei negre pe care nu au pregetat sa le foloseasca pentru a le face rau celor care le rapeau libertatea si viata. In felul acesta, incantatiile pentru chemarea demonilor si a zeilor pagini au fost inserate in cintecele sclavilor. Vrajitorii chemau demonii ca sa-i ajute - in special sa se razbune pe diverse persoane. Dar, pentru ca armatele intrunericului sa ii ajute, trebuia facut un sacrificiu. Cu cit dorinta era mai importanta, cu atat sacrificiul era mai mare, ajungindu-se pana la cele umane. In timpul sedintelor, vrajitorii sau vrajitoarele incepeau un dans initiatic, pe diverse melodii, al carui ritm se accelera din ce in ce mai mult, pana la intrarea in transa a vrajitorului. Atunci corpul acestuia era ocupat, temporar, de spiritul chemat, transmitind prin gura posedatului dorintele sale.














Unul dintre parintii magiei muzicale a fost Screaming Jay Hawkins, cel care a scris melodia “I put a spell on you” (<Ti-am facut vraji>, n. a.). In concertele sale, Hawkins era machiat ca un demon iar in mana tinea un baston cu un craniu in virf. Majoritatea melodiilor lui cuprindeau referiri la vraji. Desi pare ciudat, chiar regele rock-ului, Elvis Presley a cintat melodii demonice, una dintre ele fiind “You`re the Devil in Disguise” (<Esti un demon travestit>, n.a.).

La ora actuala o serie de formatii rock nu se mai sfiesc sa-si declare public simpatia pentru Satan si pentru fortele intunericului. Formatia AC/DC inseamna, <Anti Christ / Death Christ>, ceea ce nu i-a impiedicat ca, pana acum sa vinda zeci de milioane de discuri. Melodiile lor indeamna tinerii sa devina slujitori ai intunericului si sa isi doreasca sa ajunga in Iad, unde Satan le va asigura fericirea deplina.

Alice Cooper, celebrul rocker, recunoaste ca este un adept al lui Satan. Pe numele sau adevarat Vincent Fournier, afirma ca numele de scena l-a obtinut in timpul unei sedinte de magie in care solicita sprijinul Diavolului pentru a avea bani si succes. Demonul invocat i-a promis o viata lipsita de griji si glorioasa, dar i-a cerut, in schimb, sa-i lase lui trupul pe durata vietii ca sa se manifeste in plan fizic. Poate ca este doar o coincidenta dar, la ora actuala Alice Cooper este in pragul nebuniei, trecand de la o clinica la alta si incercand sa scape de cosmarurile acre-l urmaresc.

Ozzy Osbourne, al carui nume se identifica cu cel al formatiei <Black Sabbath> cerea ca, pe fiecare coperta a albumelor lor sa apara chipul lui Satan. Pe unul din discuri este scris “Iisus, tu esti Uritul” precum si numarul 666, numar care reprezinta Antihristul.

<Led Zeppelin> au fost adusi in anul 1982 in fata unui tribunal din California pentru ca intr-unul din albumele lor, <Stairway to Haven> (<Scara spre Rai>, n.a.), apareau versuri ca: “Eu trebuie sa traiesc pentru Diavol”, “Nu fii prost, cu Diavolul nu ai nici o teama” si chiar “Vreau ca Hristos sa fie ingenunchiat de Satan”. Se pare ca vinovat de practicile magiei negre din partea grupului a fost chitaristul Jimmy Page, care locuia in casa fostului mag Alice Crowly. Din clipa in care a achizitionat casa au inceput si necazurile pentru grup. Robert Plant s-a accidentat foarte grav in timp ce se afla in Rodos, Page si-a strivit degetele in usa unui tren iar John Bonham  a murit a doua zi dupa ce, aflat in casa blestemata, consumase o mare cantitate de vodca. Cei apropiati de grup afirma ca Page nu a respectat contractul pe care-l incheiase cu Diavolul si atunci acesta s-a razbunat.

Despre <Demonul rock>-ului, cum mai este numit Mick Jagger, s-a afirmat in repetate rinduri ca si-a vindut sufletul Diavolului, fiind initiat de doua vrajitoare celebre, Marianne Faithfull si Anita Palleubeng.

Multe formatii au apelat, la ora actuala la sistemul de redare inversa a mesajelor, acestea putind fi ascultate in clar doar daca discul se invirte in sens invers. In conditii normale, fanii nu aud mesajul cifrat, dar subconstientul lor il inregistreaza. Aceste mesaje ascunse sunt inregistrate de creier indiferent de limba in care sunt transmise. Astfel, melodia “Another one bits the dust”, a formatiei “Killers”, transmite mesajul invers “Start to smoke marijuana”, iar pe discul formatiei “Black Oak Arkansas”, cintecul “When electricity came to Arkansas” se aude mesajul ascuns “Satan, Satan, el este Dumnezeu”, mesajul terminindu-se cu un ris  infiorator.

Acestea au fost doar cateva exemple despre invazia muzicala a lui Satan, invazie care a cuprins si alte curente muzicale, unul dintre acestea fiind stilul dance. Ramine sa ne intrebam ce putem face in fata hoardelor demoniace care se folosesc de orice pretext pentru a cuceri Pamantul, aceasta lume a lui Dumnezeu.

Eliszar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu