Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

duminică, 25 decembrie 2011

La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin

La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin


La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui StalinO ipoteza socanta! 

- O carte lansata in luna mai starneste vii controverse. "Zona 51, istoria necenzurata", scrisa de jurnalista americana Annie Jacobsen, a reusit sa arunce din nou in mister incidentul Roswell, tocmai cand se credea enigma rezolvata -

FBI confirma prezenta extraterestrilor la Roswell

O declaratie a unui agent FBI, dezvaluita in aprilie, atesta ca in New Mexico au existat cu adevarat fenomene OZN, trei "farfurii zburatoare" fiind recuperate de US Air Force. FBI a publicat mii de pagini de investigatii cu privire la "farfuriile zburatoare" pe un site de resurse numit The Vault. Printre acestea se afla si un raport al agentului special Guy Hottel catre directorul FBI, care contine detalii socante rezultate din investigatiile sale. Agentul isi informeaza seful ca, din discutiile avute cu un investigator al US Air Force, "trei asa-numite farfurii zburatoare au fost ridicate din New Mexico", intre 1947 si 1950. Acestea aveau o forma circulara, si fiecare era ocupata de catre trei "umanoizi putin peste un metru inaltime, imbracati in costume cu o textura metalizata foarte fina". Costumatia umanoizilor era asemanatoare cu cea a pilotilor de incercare. Cauza prabusirii acestor aparate de zbor era pusa pe seama radarelor foarte puternice pe care aviatia americana le avea in zona si care interferasera cu sistemul de ghidare al navelor.O captura pretioasa
La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin
Jurnalista americana Annie Jacobsen

Controversa legata de "incidentul Roswell" a fost astfel adusa "la zi". Povestea este stiuta. Pe 2 iulie 1947, mai multi martori de la periferia orasului Roswell, New Mexico, au declarat ca au vazut o farfurie zburatoare prabusindu-se. Multi fermieri s-au deplasat la fata locului, si unul chiar a apucat sa vada pilotii umanoizi, dar sosirea militarilor de la Grupul de Bombardiere 509, din cadrul Air Force, cu baza la Roswell, a indepartat martorii. Militarii au facut curatenie pe camp si, ulterior, au negat orice descoperire "extraterestra". Insa, primul comunicat al bazei militare catre presa locala a facut prima pagina a ziarelor: "Air Force a capturat o farfurie zburatoare".

"Balon meteorologic" nepamantean
La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin

24 de ore mai tarziu, baza si-a schimbat comunicatul, spunand ca a fost vorba de un balon meteorologic. Ofiterul care era de serviciu in seara de 2 iulie 1947 a lasat prin testament o scrisoare adresata natiunii, prin care recunostea ca primul comunicat a fost cel corect! Pe site-ul FBI "The Vault" se afla si detalii cu privire la aceasta prabusire, negata de militari. "Nava era de forma hexagonala si era legata la partea superioara, cu un cablu, la ceva ce semana cu un balon meteorologic, dar "discutiile dintre baza si ofiterii din teren lasau sa se inteleaga ca nu era o tehnologie cunoscuta"!"

O ipoteza si mai socanta

Aparitia acestor documente pe pagina web a FBI se petrecea exact in perioada cand jurnalista Annie Jacobsen lucra la cartea sa si rascolea fapte ce se voiau secrete. Annie e jurnalist specializat pe servicii secrete si este colaborator la "The Los Angeles Times Magazine". Niciodata nu si-a permis sa fabuleze. Cartile ei sunt documentate pana la refuz si nu interpreteaza informatiile aflate, folosindu-le in stare bruta. Dar ipoteza lansata in carte despre "incidentul Roswell" este si mai socanta decat "adevarul" extraterestrilor, prezentat de FBI. Dupa ce a intervievat 74 de fosti lucratori din Zona 51, Annie afirma ca la baza incidentului se afla Stalin si medicul nazist de trista faima Iosif Mengele.

"Planul Orson"

La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin
Fratii Horten, autorii mai multor modele de OZN-uri
Stalin a conceput un razboi psihologic, care sa aiba efectele obtinute neintentionat de scriitorul britanic Orson Wells, cu scenariul sau radiofonic "Razboiul Lumilor", din anul 1938, cand toata America a fost cuprinsa de panica la propriu, crezand ca este invadata de extraterestri. "Publicul" tinta al lui Stalin era tot poporul american. Rusii reusisera sa puna mana pe un aparat de zbor nazist, un Horten HO 229, pe care l-au facut sa semene cu un OZN. Mai greu a fost cu pilotii miniaturali, cu aspect grotesc. De aceea a apelat la dr. Mengele si la experientele sale inumane pe prizonieri. Mengele i-ar fi cerut lui Stalin sa-i puna la dispozitie un laborator de eugenie, in schimbul obtinerii micilor monstri, care sa treaca drept extraterestri. Oamenii lui Stalin il contactasera pe Mengele in America de Sud, unde se ascundea sub o falsa identitate. Iosif Mengele a parasit lagarul Auschwitz in ianuarie 1945 si a disparut o vreme, lucrand, se pare, pentru sovietici. Americanii si-au dat repede seama de "farsa". Initial, s-au incurcat in explicatii privind "captura" de la Roswell, dar dupa ce i-au studiat pe pilotii "extraterestri", au ajuns la concluzia ca erau doar niste cobai umani. In timp, au revenit la varianta cu extraterestri, ca le pica mai bine.

Copii "alterati"

La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin
Prototipul unui HO 229, aflat la Muzeul Smithsonian
Nici conspiratia lui Stalin nu a mers conform planului initial. Un avion OZN prototip s-a prabusit in New Mexico din cauza unei furtuni, si nu in locul unde se preconizase. Militarii intervievati de autoarea cartii si care au avut de-a face direct cu cercetarile asupra cazului, dupa ce ramasitele aparatului de zbor si "umanoizii" au fost dusi in Zona 51, au recunoscut ca la bord se aflau "cobai umani". Ce puteau fi acestia? Niste copii de 12, 13 ani, "alterati fizic", dupa cum s-au exprimat sursele, pentru a avea capete exagerat de mari in comparatie cu corpul subtire, si ochii exoftalmici. Doi au fost gasiti in viata, dar in stare comatoasa. Unul dintre acestia a decedat la scurt timp, iar cel de-al doilea era in viata si dupa patru ani, dar nu-si revenise din coma. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu