Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Limbajul secret al apei

     

Limbajul secret al apei


Abstract: Masaru Emoto este un cercetator japonez ce a reusit, prin tehnici de fotografiere rapida, sa pozeze structura apei în timpul înghetarii si sa evidentieze astfelconsecinta directa a gândurilor pozitive si negative asupra formarii cristalelor de gheata.
Descoperirile domnului Emoto au socat, cu siguranta, multi oameni, dar probabil si mai multi au fost pusi pe gânduri. Dupa cum o recunoaste si dânsul a cautat mult timp un liant care sa demonstreze ca toate lucrurile de pe acest Pamânt sunt interconectate si a gasit un prieten de nadejde într-o substanta care se pare ca nici macar nu a fost aici de la început (conform teoriei profesorului Louis Frank de la universitatea din Iowa - [1]).
Emoto a demonstrat stiintific ca apa are capacitatea de a stoca si reflecta gândurile, cuvintele, rugaciunile, muzica si sentimentele, studiile fiind facut pe cristalele de gheata. Acest lucru a permis tuturor sa vada ca apa într-adevar poarta informatie cu ea.
Metoda practica este prezentata succint în cartea dânsului ([2],p.23,24):
„Sa va explic cum procedez pentru a fotografia cristalele.
Pun cincizeci de feluri de apa în 50 de vase Petri diferite. Pun apoi vasele într-un frigider la înghetat, pentru 3 ore, la -20°C. Rezultatul este ca tensiunea suprafetei formeaza în vasele Petri picaturi de gheata transversale de aproximativ 1 milimetru. Cristalul apare când îndrepti o lumina deasupra picaturii de gheata”
„Desigur, rezultatul nu este niciodata acela de 50 de cristale asemanatoare; uneori nici nu se formeaza cristale”
„Cristalele se arata numai pentru 20 sau 30 de secunde, în timp ce temperatura creste, iar gheata începe sa se topeasca”
„Ce anume îi confera apei capacitatea de a reflecta ce se afla în sufletele oamenilor?”
La aceasta întrebare se raspunde în cartea „Mesaje ascunse din apa” [2]. Emoto porneste de la ideea ca „toate lucrurile se afla în vibratie si fiecare vibreaza la propria frecventa” (inclusiv organismul uman), ipoteza acceptat si de fizica cuantica: „Sa ne închipuim ca v-ati putea reduce trupul la o marime microscopica si ca ati porni într-o explorare pentru a descoperii secretele acestui univers numit fiinta umana. Ati vedea în scurt timp ca orice lucru nu este alcatuit din altceva decât din atomi, fiecare atom fiind un nucleu cu electroni ce se învârt în jurul lui. Numarul si forma acestor electroni si a orbitelor lor îi confera fiecarei substante un set specific de frecvente vibrationale. Ati descoperi ca, indiferent de substanta, nimic nu este masa solida”. De fapt lucrurile care ni se par noua solide sunt în realitate mai mult de 99% ‘goale’. Chiar daca noi vedem aceasta pagina ca fiind nemiscata, la nivel atomic este o forfota de nedescris. Este clar ca simturile noastre perceptive sunt limitate: „Ochii nostri pot vedea obiecte, însa nu pot vedea vibratii”.
De asemenea frecventa însemna sunet. Asadar fiecare obiect ce vibreaza emite si un sunet, imperceptibil pentru urechile noastre daca nu se afla în gama 15-20.000 Hz.
Fiecare frecventa emisa are receptorul ei bine stabilit. De exemplu ochii pot capta intervalul limitat între aproximativ (5•1014÷1015)Hz sau în lungimi de unda (300÷700) nanometri.
Ei bine apa este un „maestru receptor” cum o denumeste plastic Emoto: ea poate percepe, înmagazina si reda, într-o forma ce poate fi perceputa de ochiul uman, orice frecventa (vibratie), fie ca acesta este emisa de o melodie, poza, cuvânt, sentiment sau gând.

Dupa cum am mentionat exista mai multe metode prin care apa a fost informata:
- prin cuvinte scrise pe biletele ce erau lipide, pe sticla cu apa, cu scrisul catre interior
- prin expunerea apei la muzica
- prin asezarea unei fotografii în apropierea apei
- prin expunerea apei la cuvinte rostite

Iata în continuare o parte din concluziile domnului Emoto în urma cercetarilor
sale începute înca din anul 1993:

1. Apa cristalizeaza diferit în functie de informatia pe care o primeste.
S-a observat în mod repetat ca apa raspundea cuvintelor pozitive formând cristale hexagonale superbe, spre deosebire de formele nearmonioase rezultate în urma expunerii la cuvinte negative. Spre exemplu mai jos se poate observa simetria cristalului pentru cuvântul fericire si dezechilibrul nefericirii:
limbajul-apei-1
Este interesant însa, ca totusi cuvântul nefericire are la baza o structura de cristal
hexagonal. De ce nu este complet dezordonat? Daca analizam corespondenta în limba Engleza happy/unhappy se poate vedea ca unhappy (nefericit) are radacina din cuvântul happy, care este însa negat (observatie valabila si pentru limba Româna). La nivel energetic se întâmpla acelasi lucru: nefericirea este lipsa fericirii, dar totusi cele 2 energii sunt legate, exact ca lumina si întunericul care sunt complementare.
Noi nu am sti cum este sa fim fericiti, daca nu am fi fost cel putin o data nefericiti. Asa suntem construiti în aceasta lume duala: pe comparatie si relativitate.
Rezultate similare s-au obtinut si pentru alte perechi de cuvinte: bun/rau, pace/razboi, frumos/urât.
Cu alte cuvinte informatia pe care noi o transmitem apei îi schimba calitatea. Gânditi-va ce ar fi mai sanatos pentru noi: sa bem un pahar cu apa de la robinet în timp ce suntem fericiti sau apa de izvor în timp ce suntem suparati. Raspunsul îl banuieste toata lumea: apa de izvor în timp ce suntem fericiti. Lasând gluma la o parte, puteti verifica cum apa provenita de la aceeasi sursa, bauta în zile diferite va avea gusturi diferite în functie de starea de spirit pe care o aveti.
2. S-a încercat expunerea apei la cuvinte care exprimau acelasi lucru (de exemplu multumesc), dar în limbi diferite. Imaginile nu au fost identice, dar au pastrat regula prezentata anterior. De aici se poate trage concluzia ca apa nu recunoaste cuvântul ca un simplu desen, ci mai degraba întelege semnificatia acestuia, gândul si sentimentul, ce oamenii îl atribuie cuvântului.
limbajul-apei-2
3. Cristalul ce l-a impresionat cel mai mult pe Emoto a luat nastere sub influenta cuvintelor „iubire si recunostinta”. Luate separat au format imagini frumoase, dar incomparabile cu cea creata de alaturarea lor.
limbajul-apei-3De asemenea s-a observat ca (virgula) cristalele formate seamana mai mult cu cele produse de efectul unic al ‘recunostintei’ decât în cazul expunerii doar la cuvântul ‘iubire’.
Acesta indica faptul ca vibratia recunostiintei este mai intensa si are o forta mai mare de influenta.
Întrebat fiind despre acest lucru de catre Reiko Myamoto Dewey [3] Emoto precizeaza: „De exemplu, stim ca apa este descrisa de formula H2O.

Daca am privi iubirea si recunostinta ca o pereche, recunostinta este Hidrogenul, iar iubirea este Oxigenul […] si conform formulei vom avea nevoie de o parte iubire si 2 parti recunostinta pentru a obtine echilibrul”. In final insista asupra faptul ca întelegerea acestui principiu poate pune capat multor suferinte si conflicte ce au parte în prezent pe Pamânt.
Pe coperta uneia dintre cartile publicate [4] este prezent pasajul: „Trebuie sa respectam apa, sa o iubim si sa fim recunoscatori. Apoi apa se va schimba, tu te vei schimba si eu ma voi schimba. Pentru ca amândoi suntem apa.”
4. Expunerea apei la poze
limbajul-apei-4
limbajul-apei-5
5. Expunerea apei la muzica
Voi prezenta direct pozele însotite de comentariile domului Emoto:
limbajul-apei-6
limbajul-apei-7
Astfel se poate da o explicatie a starilor de spirit transmise prin intermediul muzicii, cât si a diverselor tehnici de meloterapie.
6. Puterea cuvintelor rostite
Este important fiecare cuvânt pe care îl rostim si fiecare gând pe care îl nutrim.
Acesta are în primul rând repercusiune asupra noastra si apoi asupra celui carui îi este adresat. Informatii tot mai des întâlnite atrag atentia asupra sentimentelor negative si organele afectate de acestea : stomac – frica, anxietate; ficat – mânie; plamâni – tristete; inima – furie, gelozie; rinichi – egoism, lacomie, criticism, dezamagire, nereusita; creier – depresie; ochi – stres.

Pentru a exemplifica puterea cuvintelor, Emoto a cerut elevilor unei scoli primare din Japonia sa vorbeasca apei, apoi a luat probele si le-a supus analizelor. Rezultatele au confirmat asteptarile:
limbajul-apei-8
Un experiment similar a fost facut de mai multe familii din Japonia. Au pus orez la încoltit în 3 borcane. Timp de o luna primului i-au zis ‚Multumesc’, celui de-al doilea i-au spus ‘Prostule!’, cel de-al treile fiind complet ignorat. Cum era de asteptat orezul din primul borcan a început sa încolteasca. Rezultatul surprinzator a fost ca orezul din al treilea pahar a putrezit mai repede decât cel din al doilea. “Se pare ca a fi ridiculizat nu este chiar atât de distrugator ca a fi ignorat. Faptul de a acorda cuiva atentie pozitiva sau negativa este, oricum, o modalitate de a transmite energie. Forma cea mai degradanta a comportamentului este aceea de a nu acorda atentie”, a concluzionat Emoto.

„Daca veti ajunge sa fiti constient de acest lucru, nu veti mai fi în stare sa le spuneti celor din jur cuvinte de suparare, nici sa-i învinovatiti pe altii de propriile voastre greseli si slabiciuni.” - [2], p.112
7. Folosirea apei pentru prezicerea cutremurelor
Iata imagini obtinute pe esantioane de apa subterana prelevate la scurt timp înainte si dupa un cutremur din districtul Shimane si ulterior în acelasi loc:
limbajul-apei-9

Înainte de cutremur nu s-a format nici un cristal, ca si cum apa ar fi prevestit cutremurul. Dupa cutremur, apa si-a redobândit, treptat capacitatea de a forma cristale.

Alta observatie ar fi ca prin cutremure se elibereaza tensiunile, multe reflectând modul de viata actual al omenirii. Chiar daca nu se poate testa la fel de usor, teoria se poate extinde si în cazul altor calamitati: incendii, inundatii, secete, tornade. Toate sunt forme extreme prin care planeta Pamânt , ca o ultima solutie, este nevoita sa preia si sa transforme negativitatea provenita de la noi atunci când este prea multa pentru a fi neutralizata în alt mod mai pasnic.
8. Efectele daunatoare ale undelor electromagnetice
Oarecum legat de punctul anterior Emoto a vrut sa testeze puterea vibratiei pozitive. El a luat 2 tipuri de apa: apa de la robinet careia i s-au aratat cuvintele ‘iubire si recunostinta’ si apa distilata neutra. A expus aceasta apa la mai multe surse electromagnetice: televizor, computer, mobil si cuptor cu microunde. Iata pozele obtinute dupa expunere (în partea stânga este apa informata, iar în partea dreapta cea neutra).
limbajul-apei-10
limbajul-apei-11
Desi imaginile ‘vorbesc’ singure iata câteva din concluziile acestui studiu:
- iubirea si recunostinta au reusit sa faca apa imuna la efectele daunatoare ale câmpului magnetic
- se evidentiaza clar ca este nevoie de moderatie în folosirea acestor echipamente electronice
- un lucru interesant a fost ca apa a cristalizat diferit în functie de emisiunea care rula la televizor, un film de groaza sau un documentar legat de misterele vietii producând imagini foarte diferite. Asadar pericolul reprezentat de undele electromagnetice difera în functie de continutul informational.
9. Cristalele formate în apa expusa denumirilor a diverse religii
Iata ce cristale s-au format în urma expunerii apei la cuvintele denumind cele 5 mari religii ale lumii si apoi apa expusa la toate cuvintele în acelasi timp (ultima poza).
limbajul-apei-12
Iata explicatia pe care o da Emoto în cartea sa „Viata secreta a apei”:
Crestinism: vârfurile cristalului arata ca brazii de Craciun. Forma minutioasa a cristalului aminteste de ornamentele din bisericile Evului Mediu.
Hinduism: acest cristal hexagonal se apropie de perfectiunea geometrica, dând privitorului impresia de caleidoscop.
Islamism: si aceasta religie a dat nastere unui cristal frumos, indicând, poate, caracterul cuprinzator al doctrinei în cauza.
Budismul s-a dovedit a fi singura religie la influenta careia apa a format un cristal cu centrul gol. Acest fenomen aminteste, poate, de calea spre o noua viata, în conformitate cu învataturile acestei religii despre reîntrupare. Este un cristal frumos cu o structura echilibrata.
Iudaism: se spune ca poruncile iudaismului ar fi deosebit de stricte, însa acest cristal ni se înfatiseaza mai degraba expansiv, lipsit de constrângeri. Unica este de asemenea, suprapunerea fetelor cristalului.„
Cele 5 religii simultan: este interesanta figura ce apare în coltul superior. Emoto îi da ca de obicei interpretare: „toate religiile au format cristale armonioase, ceea ce demonstreaza ca nici o religie nu este mai buna decât cealalta. Nici o religie nu are mai multa dreptate decât alta”. Fata este interpretata astfel: „cele 5 religii se pot unii într-o singura credinta, dar doar sub dorinta si cooperarea omului. Aceea va fi o „religie” pentru sufletul omului.”

De curând România a fost vizitata de maestrul nepalez Tanpai Rimpoche Acharya [9] care este cunoscut si iubit în Europa pentru învataturile sale pacifiste si promovarea ideii de unificare a religiilor. Am participat si eu la conferinta sustinuta de acesta si voi prezenta pe scurt mesajul dânsului, deoarece exprima foarte bine ideea aparuta în cristalele domului Emoto:

Maestrul a spus ca se simte forte bine aici, la fel ca în tara dânsului. De asemenea simte foarte aproape religia ortodoxa si considera ca preotii români sunt fratii sai. Vreau sa mentionez ca se roaga deopotriva si la Iisus si la Fecioara Maria. A spus ca acum odata cu intrarea României în Europa, tara noastra a devenit mult mai cunoscuta si mesajul nostru ar trebui sa fie unul universal de iubire neconditionata, iertare si compasiune. A spus ca avem o inima mare si a încurajat pe toti sa fie deschisi în comunicarea acestui mesaj. Oamenii sunt toti la fel indiferent de religie, iar esenta tuturor religiilor este aceeasi: compasiune, iubire, respect si întelegere între oameni. Pe acest lucru ar fi bine sa ne concentram: pe esenta comuna, nu pe diferente. Toate religiile vorbesc de aceleasi principii, doar ca au alte denumiri. Dumnezeu este unul singur si acelasi pentru toti, chiar daca a primit denumiri diferite în fiecare dintre religii. Un Dumnezeu al iubirii si compasiunii, un Dumnezeu al iertarii, al întelegerii si acceptarii, un Dumnezeu al pacii si armoniei universale.

Totul este perfect în esenta. Toate religiile sunt pure si de aceea ar trebuie oprita aceasta lupta între religii. Daca oamenii ar întelege ca esenta comuna a tuturor religiilor este armonie, iubire, pacea si respectul reciproc, atunci aceste dispute si divergentele ar disparea. Religia trebuie sa ne uneasca nu sa ne dezbine. Acesta este mesajul maestrului: toti oamenii sa se uneasca sub aceeasi credinta inspirata de iubirea neconditionata, pacea, armonia si libertatea care sunt esenta tuturor religiilor.
10. Puterea rugaciunii:
Pentru a testa puterea rugaciunii, Emoto a chemat, la barajul Fujiwara din centrul Japoniei, un preot Shino pe nume Houki Kato. Dupa aproximativ 1 ora de rugaciuni si incantatii apa a început sa se limpezeasca, în final putându-se vedea chiar si vegetatia de pe fundul lacului. Acestea sunt fotografiile rezultate din mostrele prelevate înainte si dupa efectuarea rugaciunii:
limbajul-apei-13
11 . „Pastile” cu apa informata.
Emoto a descoperit în cercetarile sale ca fiecare element din sistemul periodic emite o frecventa (radiatie) si fiecarei frecvente îi corespunde o boala sau o stare de spirit ([2],p.97-98). Spre exemplu: vibratiile produse la iritare sunt echivalente frecventei emise de mercur, furia este asociata plumbului, iar aluminiul tristetii si supararii – atentie la utilizarea recipientelor de bucatarie confectionate din acest material. Continuând exemplele gasim alaturarea între: Cadmiu si nesiguranta, dispretuirea si deznadejdea cu fierul, încordarea cu zincul.

De aici principiul de realizare al medicamentului este destul de simplu: informarea apei cu o frecventa opusa care are rolul de a o neutraliza pe prima si o data cu ea si boala. În urma discutiilor cu mai multe persoane Emoto a ajuns la concluzia ca bolile sunt, în mare parte, rezultatul sentimentelor negative. Deci luând ca exemplu emotiile, exista stari de spirit ce emit frecvente opuse: ura/recunostinta, furie/bunatate, teama/curaj, anxietate/pace. Celor care au o structura tehnica le este mai simplu daca îsi imagineaza 2 sinusoide defazate cu 180 grade una fata de cealalta. Daca le vom aduna rezultatul va fi 0.

Asadar apa se informeaza cu sentimente pozitive („iubire + recunostinta” pare a fi cea mai puternica vibratie). Am vazut mai devreme ca noi putem influenta starea apei prin gândurile noastre, dar trebuie tinut cont ca si aceasta, la rândul ei, ne poate influenta prin informatia continuta. Ce rezultat minunat ar fi daca înainte sa adormim am bea fiecare dintre noi un pahar cu apa informata cu sentimentul iubirii si al recunostintei.
Cred ca numarul cosmarurilor si al insomniilor ar scadea considerabil. Dar pâna la punerea în aplicare a acestei tehnici, putem cauta direct în natura o apa cu asemenea proprietati. Cautarea ne este oarecum usurata de cercerarile doctorului Henri Coanda care a studiat apa aproape toata viata, munca lui fiind continuata de catre Patrick Flanagan, ucenicul sau.

Ca multi altii si el a cautat „tineretea fara batrânete”. Pentru aceasta a calatorit mult în locuri renumite pentru logevitatea locuitorilor lor. A gasit doar 5 regiuni în toata lumea: Tara Hunzilor (nordul Pakistanului), lacul Titicaca (la granita dintre Peru si Bolivia), Vilcambamba (Ecuador), o vale muntoasa din Georgia si una din Mongolia.

Ceea ce aveau în comun toate aceste zone era apa provenita din ghetari. Oamenii de aici aveau vârste de pâna la 120 de ani si nu prezentau niciuna din bolile tipice secolui 21. Dar nu numai apa ghetarilor are aceasta proprietate. Exista o insula coralifera în Japonia (Okinawa) unde se poate gasi aceasta apa vie. Proprietatile ei vin de la coralul sango din care este alcatuita insula. Datorita mijloacelor actuale de cercetare aceasta a putut fi studiata mai în detaliu. Sa vedem ce proprietati are apa coralifera (apa vie în general):
limbajul-apei-14
a. pH-ul este un indice ce arata daca apa este acida (pH între 1-7), neutra (ph 7) sau bazica (7-14). Ultimele studii efectuate de americani arata ca sângele are un pH de 7,365 (slab bazic), la fel ca majoritatea lichidelor din organismul nostru. Daca pH-ul sângelui scade la 7,2 se intra în coma, iar la 7,1 organismul moare. De aceea organismul este construit astfel încât va face orice sacrificii pentru a mentine pH-ul sângelui între 7,3-7,4.

În momentul în care noi bem apa plata îmbuteliata (se spune ca apa îsi pierde proprietatile la 2, 3 ore dupa îmbuteliere în sticle de plastic) sau de la robinet (cu pH acid), organismul pentru a o aduce la un pH asemanator sângelui, scoate din oasele noastre Calciu. Acesta, în urma proceselor, se transforma în calciu atomic care se depune, mai apoi, sub forma de calculi renaili. Alta consecinta a consumului apei cu pH acid este cresterea vâscozitatii sângelui si îngreunarea circulatiei, urmata de boli ale sistemului circulator. De aceea este foarte important ca apa care o consumam sa aiba un pH bazic, care poate fi si mai mare ca 7,4 dar totusi nu exagerat de ridicat (>12), pentru ca atunci
vom cadea în cealalta extrema si vom face pietre la rinichi de tip bazic. Metodele de obtinere a apei vii încep sa fie din cele mai diverse si fie ca sunt ionizatoarele de apa, nanotehnologiile sau apa de coral, important este sa alegem una din ele si sa vedem cum ne simtim dupa ce o bem.

b. Potentialul redox (POR) este un indicator al numarului de electroni si al potentialului energetic al lichidului. Valorile sale pozitive desemneaza desfasurarea proceselor de oxidare si lipsa electronilor liberi, iar cele negative arata prezenta electronilor necesari oricarui proces de regenerare celulara. Cu ajutorul graficului putem interpreta valorile din tabel. Vedem astfel ca un pahar de apa plata are în medie 1000 de electroni în timp ce apa vie are 1 trilion (1012), aproximativ numarul de radicali liberi produs de corp în decursul unei zile. limbajul-apei-15

Valoarea potentialului redox masurata la nivelul apei intracelulare este de aproximativ +60mV. Se stie ca 2 sarcini de acelasi tip se resping. De aceea absorbtia apei plate (încarcate pozitiv) este anevoioasa, celula încercând sa o înglobeze prin osmoza activa, pierdându-se astfel multa energie. În final absorbtia este de maxim 30%.

În cazul apei cu potential redox negativ asimilarea se face în proportie de aproape 100%. De aceea a bea multa apa nu este întotdeauna echivalent cu un corp hidratat si un sânge bogat în oxigen si substante nutritive. Ceea ce conteaza mai mult este calitatea apei pe care o bem si nu neaparat cantitatea, în conditii normale de temperatura, 1.5 l de apa vie pe zi asigurând necesarul organismului.

Observatie: când se vorbeste de absorbtia apei la nivel celular, trebuie mentionat ca aceasta nu se face în mod direct, ci prin intermediul sângelui, apa hranind sângele, iar acesta alimentând apoi celula cu oxigen si substante nutritive.

c. Tensiunea superficiala este forta exercitata pe unitatea de lungime si da masura duritatii lichidului. Apa de la robinet se deosebeste mult de apa care înconjoara tesuturile si celulele organismului nostru, presiunea ei superficiala fiind de 73dyn/cm (1dyn=10-5 Newton). TS a apei intracelulare este de aproximativ 43dyn/cm. Deci apa de la robinet este aproximativ e 2 ori mai dura. Pentru o absorbtie cât mai buna cele doua tensiuni ar trebui sa fie cât mai apropiate.

d. Structura este data de continutul informational/energetic al apei. Apa de la robinet nu este structurata asa cum arata studiile facute de dr. Masaru Emoto:
  limbajul-apei-16
Se spune ca apa de coral contine informatie primordiala, fara negativitatea si poluarea din zilele nostre si daca ea este bauta un timp mai îndelungat (mai mult de 6 luni) câmpul energetic al organismului va fi influentat în bine si se va sterge din el informata de boala, chiar si de la nivel de cromozom. Cât este aceasta afirmatie de adevarata se va demonstra în timp, dar la nivel teoretic aceasta posibilitate exista cu siguranta: este oarecum ceva asemanator cu principiul rezonantei.

Se stie ca undele cerebrale pot varia ca frecventa , în functie de stare noastra, aproximativ între 1-30 Hertz (cicli/secunda). Starea de veghe (beta) este caracteristica domeniului 12-16 Hz. Stare de meditatie (sau alfa) se situeaza între 7-12 Hz. Frecventa câmpului bioenergetic al Pamântului (sau frecventa Schumann) a fost stabilita la 7.83 Hz (alfa). Deci, daca noi aflându-ne în starea beta (agitatie mentala), vom sta destul de mult timp lânga un generator de frecvente Schumann în timp ni se va induce o stare de meditatie, creierul intrând în rezonanta cu aceasta frecventa de 7,83.

Aceasta se poate vedea si în viata de zi cu zi. Presupunând ca 2 oameni se întâlnesc: unul este nervos si se afla în starea beta, iar celalalt este calm si contemplativ fiind în stare alfa. Ceea ce se întâmpla, dupa o perioada de timp, este ca unul dintre ei sa treaca în stare celuilalt. Ori vor deveni amândoi nervosi, ori amândoi calmi. Va câstiga cel care va reusi sa-si pastreze cel mai mult stare în care se afla.

Pentru a întelege mai bine principiul rezonantei si cum suntem noi influentati de el, fara macar a ne da seama, voi mai da înca un exemplu care mie îmi place foarte mult:

S-a facut la un moment dat un test pe mai multi oameni ce traiau în Europa.
Acestora li s-a cerut sa aleaga o nota muzicala. Peste 95% dintre ei au ales nota SOL diez, ce are aproximativ 50 Hz – frecventa liniilor electrice europene. Repetându-se acelasi experimet, dar pe oamenii ce traiau în America, s-a observat ca în mare parte acestia au ales nota SI (care este foarte aproape de frecventa retelei americane de 60 Hz).
Se poate vedea deci de ce este atât de important ca apa care o bem sa fie încarcata informational/energetic benefic, preferabil cu frecventa iubirii si a recunostintei.

În prezent Patrick Flanagan a reusit, cu ajutorul nanotehnologiei, sa sintetizez apa structurata dupa un studiu de aproape 30 de ani; cei interesati pot gasi detalii la [8]. Pe de alta parte grupul de cercetatori al doctorului Masaru Emoto lucreaza la crearea unor dispozitive care sa faca posibila fotografierea cristalelor de apa de catre oricine, chiar si la temperatura camerei, lucru realizabil gratie materialelor supraconductoare care faciliteaza acest lucru.

Aceste descoperiri ar trebui sa ne puna pe toti pe gânduri, la urma urmei noi suntem 70% apa, exact ca planeta pe care o locuim…

Referinte:
[1] Louis A. Frank, "Small comets and our origins"
[2] Masaru Emoto, „Mesaje ascunse din apa”, Ed. Adevar Divin
[3] „Miraculous Messages from Water”
[4] Masaru Emoto, “Water and how it is influenced by positive and negative words”
[5] Masaru Emoto’s website
[6] http://www.hado.net/index2.html
[7] “Introducing Dr. David Wheeler’s Primordial M-Water. Create Super Coherence in Living Chemistry & Change Your Life and Health with Primordial M-Water”
[8] „Formula AS, anul XVI, nr. 726, iulie”
[9] Maestrul Karma Tanpai Lama Acharya Rimpoche
[10] Masaru Emoto, „Viata secreta a apei”, Ed. Adevar Divin
LIMBAJUL SECRET AL APEI
Victor Chirea
Publicat in UNIVERSUL INTERIOR Nr. 5, anul II, Decembrie 2007

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu