Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

duminică, 4 decembrie 2011

Posesiuni demonice

Posesiuni demonice

Intotdeauna, posesiunile demonice au imbracat forme diferite de manifestari, unele mai violente, altele mai pasnice. In plus, credintele oamenilor s-au aflat mereu fie intr-o parte fie in cealalta parte a demonilor. Acum cateva mii de ani, oamenii considerau ceva normal sa se impreuneze cu zeii sau cu demonii, stiind ca hibrizii rezultati lor vor avea o viata deosebita. Apoi, in Evul Mediu, in numele iubirii de Dumnezeu, cei despre care se banuia ca ar fi posedati de demoni, erau supusi cu brutalitate unor tratamente ingrozitoare care, de regula, culminau cu moartea nefericitilor. Dar cine sunt acei demoni venerati si blestemati, deopotriva? Cine sunt acele creaturi ingrozitoare a caror unica placere este aceea de a viola intimitatea fizica si psihica a unui om?


Incubusii si sucubusii infernali



Incubusii sunt demoni de sex masculin, iar sucubusii sunt demoni de sex feminin. Unii spun ca sunt creaturi ale lui Lucifer, creati de acesta din mizeriile din cel mai intunecat colt al Iadului. Altii spun ca, la origine, ar fi fost oameni plini de pacate si condamnati sa le poarte si dincolo de bariera mortii. Domnul Amedeus Florian, medium si specialist in probleme de genetica alternativa, are o parere anume. “Scrierile de acum mii de ani si consemnate in texte mai mult sau mai putin cu caracter religios, vorbesc despre o serie de experimente genetice fãcute pentru imbunãtãtirea speciei umane. Primul care a efectuat un experiment genetic a fost chiar Dumnezeu, care a creat-o pe Eva din coasta lui Adam. Apoi sã amintim despre fiii ingerilor cãzuti, rezultati prin impreunarea acestora cu femeile pãmintenilor.

In textele grecesti, majoritatea eroilor sunt rezultati din impreunarea zeilor cu diferite femei, zeite, animale etc. Acesti incubus si succubus sunt spirite ale acelor entitãti. Cum nu apartin nici uneia din cele douã lumi din care au rezultat, spiritul se demonizeazã, se inrãieste si face singurul lucru pe care stie sã-l facã: adicã incearcã sã aibe proprii urmasi, pentru a nu mai fi singur intre cele douã lumi. In sinea lor, acesti demoni cred ca pot cuceri Pamintul daca reusesc sa-si faca o armata proprie de demoni, rezultati din impreunarea cu pamintenii, barbati si femei”.



In Evul Mediu, femeile posedate de un incubus nãsteau copii cu puteri speciale. Asa spune legenda cã s-a nãscut si Merlin, cel mai puternic vrajitor din toate timpurile, din impreunarea unui incubus cu o cãlugãritã. La vremurile acelea, daca o femeie avea amant, atunci acesta era neaparat un demon venit din Infern. Se stia, cu siguranta, ca femeile posedate de demon aveau tatuate pe ele semnul acestuia, de cele mai multe ori un sarpe, care aminteste de tradarea Evei. Iar daca semnul nu era descoperit, asta insemna nu ca femeia nu e posedata ci ca demonul din ea sau care venea la ea, era extrem de puternic. Pe aceste considerente o serie de femei au platit cu viata lor denunturile calomniatorilor care, de cele mai multe ori erau doar persoane invidioase si mincinoase. Iar daca cineva avea curajul sa ia apararea victimelor, era considerat complice si pedepsit ca atare. Fanatismul religios si slaba educatie a oamenilor, lipsa lor de cultura, a dus la o adevarata vinatoare vrajitoare, multe femei fiind condamnate la moarte sau la ani grei de temnita. Iar cele mai multe dintre ele erau <vinovate> doar de tulburari psihice, bolnave de epilepsie sau de alte boli cu efect asemanator. O reteta celebra in epoca, recomanda ca cei posedati sa fie intinsi pe jos si cineva sa-i loveasca puternic, de mai multe ori, in cosul pieptului, cu un mai (ciomag mai gros, n. a.) pana cand demonul se invrednicea sa paraseasca trupul. Acest lucru se petrecea, de cele mai multe ori, in momentul in care sufletul iesea din trup, adica la moarte.



“Simteam cã nu sunt singura, cã langa mine mai este cineva”





“Eram intinsa pe pat si aveam ochii deschisi. La un moment dat am avut strania impresie cã vãd imagini la televizor, desi in casa nu exista televizor. Simteam cã nu sunt singura, cã linga mine mai este cineva. Ba mai mult, ii auzeam respiratia dar nu puteam sa vad. Aveam o senzatie cumplita de voma si intreg organismul meu era intr-o stare de repulsie totala, fara sa-mi dau seama de ce. Nu ma puteam misca deloc, nici macar un deget. Fiinta nevazuta ma domina. Am vrut sa strig pe cineva din camera alaturata, dar nu puteam nici macar sa deschid gura”.
Asa incepe confesiunea doamnei Ioana Popa, director de marketing de sistem la o firma de consultanta financiara. Pentru dumneaei totul este confuz, mai ales ca propria sa familie nu o sprijina. Toti spun ca e la un pas de a innebuni, ca vede demoni din cauza stresului de la munca si a vietii personale dezordonate. Parintii au incercat sa o interneze si doar interventia de ultim moment, a fostului sau sot a salvat-o de la un tratament care i-ar fi afectat sistemul nervos si cel psihic. Pana acum nu a reusit niciodata sa-si vada agresorul, dar dupa fiecare posesiune femeia se trezeste, in dimineata urmatoare, ca dupa o petrecere prelungita, cu dureri de cap si vaginale. “Ceea ce m-a ingrijorat a fost faptul ca nu o data, m-am trezit cu urme de muscaturi si zgirieturi, lucru imposibil din punct de vedere logic, pentru ca eram singura in casa”. Medicii au pus zgirieturile pe seama sa, sustinind ca, intrata in stare de soc, femeia s-a zgiriat singura.

“Dar cum puteam sa fac asta pe spate, cu toate degetele sau cum puteam sa ma musc singura de anumite parti, cind eu nu am cum sa ajung, fizic, acolo?”. Numai ca intrebarile femeii au ramas fara raspuns, iar doctorii au ridicat din umeri, ca si cum nu mai au nevoie de inca un nebun in plus.



Sleepparalysis



Chiar daca experienta Ioanei este reala si nu este singulara, phihologii refuza sa creada in existenta unor forte nevazute si cu puteri supranaturale. Ei spun ca totul este absolut normal si ca trairile respective sunt declansate de o stare speciala a organismului, numita sleepparalysis. Mioara Ionescu, psiholog, ne descrie starea. Dumneaei sustine ca fenomenul de “sleepparalysis” este foarte intalnit, in special la fete si femei tinere. Acestea primesc vizita unei entitati malefice, denumita incubus sau popular, zburator, care se poate finaliza cu un contact sexual violent si dureros. Cauzele agresiunii pot fi mai multe: fie e vorba de o legatura psihica intre agresat si agresor fie intrarea victimei intr-o stare de rezonanta cu entitatea agresiva, pe fondul unui psihism necorespunzator – frustrari sexuale, stari de furie, de deznadejde s.a.m. d – fie e vorba, pur si simplu, de o incarcatura malefica a locului unde se produce agresiunea. Starea se produce de regula in timpul somnului, atunci cind legaturile nervoase catre membre se taie, pentru a impiedica starea de somnambulism.

“Starea de paralizie se instaureaza fie putin mai devreme, cand omul este intre starea de trezie si somn, numita si stare hypnagogica fie putin mai tirziu, la trezire, in starea numita hypnopompica. E ceea ce s-ar spune o nesincronizare a doua functiuni de baza ale organismului. Oare cati nu-si amintesc de cosmaruri si de senzatiile traite in timpul acestora cand nimeni nu poate fugi sau fuge foarte greu?! Cauza e aceeasi: sunteti in somn si nu aveti conexiune cu sistemul nervos care guverneaza mainile si picioarele”. Doamna Ionescu sustine ca partea din creier care este vinovata de sleep paralysis o afecteaza si pe cea vecina cu ea, oferind omului senzatia ca langa el mai este cineva, ca nu este singur, ca se sufoca si ca aude respiratia unei alte persoane.



“Satana nu-si respecta niciodata promisiunile”





Parintele Gabriel este printre cei care au vazut multe si au trait multe. Zilnic, la biserica cu Hramul Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, din Bucuresti, unde pastoreste, vin oameni care cer ajutorul sau in lupta lor vazuta sau nevazuta. A stat de vorba cu multi posedati de demoni. In legatura cu posesiunile tip incubus si succubus, parerea domniei sale este una singura:

“Nu are importanta sub ce chip se arata diavolul. De cele mai multe ori el ne cunoaste unele ginduri ascunse si se foloseste de slabiciunile noastre, biruindu-i pe cei cu credinta slaba”.

Domnia sa spune ca pentru a lupta impotriva raului, trebuie sa o faci cu inima deschisa si credinta in Dumnezeu.

“Nu exista armistitiu cu Satana. Diavolul nu-si respecta niciodata promisiunile sau le face cu scopul de a-si atrage adepti. Nu poti avea incredere in ce spune sau ce face el”.

Pentru cei vizitati de diavoli sau demoni, parintele Mihail recomanda <Tatal nostru>, spus de 9 ori si citirea Paraclisului Maicii Domnului, timp de 40 de zile. Ambele trebuie citite inainte de culcare, pentru ca puterea demonilor este mai puternica seara si mai ales dupa miezul noptii.



“Simt cand demonul se apropie”





Domnul Marcel Florea, este profesor de matematica, deci o persoana sceptica prin definitie si care crede doar ceea ce i se poate demonstra logic. Cu toate astea, este vizitat de un succubus din cand in cand.
“Prima data s-a petrecut intr-o noapte, cind ma intorceam de la iubita mea. Era trecut de miezul noptii. La un moment dat am avut senzatia ca cineva ma urmareste. M-am intors de mai multe ori dar nu am vazut pe nimeni. Cu toate astea auzeam pasi si o respiratie greoaie. Ciudat era faptul ca aveam senzatia ca respiratia miroase ingrozitor, a putregai. Cand am intrat in casa, am avut impresia ca cineva se strecoara pe langa mine. Cat sunt eu de mare si tot mi s-a facut pielea de gaina. Am luat un cutit si am cautat in fiecare ungher. Evident, nu am gasit nimic. Cu toate astea, impresia ca nu sunt singur, persista. Am facut un dus si m-am aruncat efectiv pe pat. Aud un fel de marait si ma uit in sus. De tavan era agatata o femeie - sau un fel de femeie, mai curand o umbra - imbracata in zdrente negre la culoare si cu o privire cumplita. Dau sa ma ridic si sa apuc ceva, dar umbra se repede asupra mea si se rupe filmul. Ma trezesc pe un camp, cu femeia aia deasupra mea. Inca mai gandeam si am realizat ca umbra era de natura demonica. M-am gindit ca as scapa doar intr-o biserica si imediat linga mine a aparut un fel de catedrala imensa, cu trei turle mari. Atunci m-am scuturat de umbra din spatele meu si am patruns inauntru. Nu era nimeni, dar de afara auzeam vocea groasa a agresoarei mele cum ma striga pe nume si-mi cerea sa ma duc afara. Dintr-o data, o forta nevazuta incepe sa ma ridice catre turla bisericii, cu o viteza uimitoare. Cand am fost aproape de tavan, am privit in jos si am vazut cum pamintul se despica si devineo prapastie in flacari. In clipa respectiva forta nevazuta imi da drumul catre oceanul de flacari. M-am trezit brusc din somn, lac de sudoare dar, ciudat, nu ma puteam misca. Simteam ca cineva ma domina si ca acel cineva e umbra monstruoasa. Si m-a cuprins teama instantaneu, dar apoi m-am gindit:

“daca exista diavol, inseamna ca exista si Dumnezeu si el o sa ma salveze”.
Numai ce mi-a venit gandul asta si corpul meu a inceput sa se raceasca brusc. Mii de ace ma intepau, ca si cum trupul intreg isi revenea dintr-o amorteala ciudata. M-am putut misca in clipa in care corpul mi s-a racit de tot”. Aceasta intimplare a deschis drumul unor posesiuni demonice succesive.

“La ora actuala simt cand demonul se apropie. Am o stare de neliniste, de sufocare si transpir abundend, fara sa fac vreun efort”.

A incercat sa scape de succubusul care nu-i da pace. A apelat la preoti, la vrajitoare, la psihologi, la vraci, dar totul a fost in zadar. Nimic nu a folosit.

“Nici rugaciunile oamenilor sfinti, nici puterea crucii, nici talismanele vrajitoresti, nici terapiile alternative. Ba am avut impresia ca dupa fiecare incercare de-a mea, demonul devine si mai violent”. Deocamdata profesorul de matematica a rezistat asalturilor succubului, dar nu stie ce-i rezerva viitorul.


Eliszar 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu