Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

joi, 12 mai 2016

Profeţie cutremuratoare despre Vladimir Putin: Cneazul care va reda Turcia lumii creştine

Recentul incident militar dintre Turcia şi Rusia, iscat din cauza doborârii unui avion de vânătoare rusesc de forţele armate de la Ankara, creşte temerile oamenilor faţă de izbucnirea unui conflict sângeros între cele două părţi.


Din moment ce nu ştim cu certitudine ce se va întâmpla în viitor, nu putem decât să dăm acultare câtorva profeţii făcute de diverse personaje istorice. Într-o prezicere a monahului rus, Avel, se spune că preşedintele Rusiei va returna teritoriul Turciei lumii creştine, iar deasupra bisericii Sfânta Sofia din Istanbul se va afla din nou o cruce.
Două dintre profeţiile monahului, despre moartea împărătesei Ecaterina a II-a şi a împăratului Pavel I, s-au îndeplinit cu precizie după cum scrie site-ul rusesc Blocnot.ru. Conform monahului Avel, reîntregirea lumii creştine cu teritoriul Turciei este o misiune a unui conducător rus, care s-a aflat de trei ori la putere în Rusia.
“Acesta va fi unul singur şi toţi o vor şti. El va fi aproape de inima fiecărui rus şi toţi i se vor închina. Voinţa poporului va fi voia lui Dumnezeu şi conducătorul, singur, va recunoaşte rolul sau. Numele său va fi triplu legat de istoria Rusiei”, spune profeţia.
Tălmăcind aceste profeţii, mulţi văd această figura în persoana lui Vladimir Putin. Care, de altfel, a fost de trei ori preşedintele Rusiei. O profeţie asemănătoare a fost făcută şi de un profet grec care a spus că “cneazul rus va cuceri Turcia”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu