Terorismul alimentar
Terorismul alimentar
Cele mai recente avertizări care provin de la serviciile secrete
britanice susţinând că Al-Qaeda şi alte organizaţii politice ar putea
contamina aprovizionarea cu alimente, sunt parte a unui scenariu în
desfăşurare, care ascunde un fapt evident: alimentele noastre au fost
deja otrăvite, sub auspiciile agenţiilor de supraveghere care au fost
complice la ameninţările foarte reale la adresa aprovizionării
publicului cu alimente. Toxinele următoare, oferite pe piaţă de
complotul corporatisto-guvernamental au generat mai multă boală şi
moarte decât E.coli sau teroriştii de la taraba cu salată vor genera
vreodată… cu excepţia cazului în care, desigur, teroriştii vor creat un
supervirus modificat genetic, sau acesta a scăpat dintr-un laborator de
arme biologice, precum cel de la Fort Detrick, Maryland Pesticidele: În
afară de faptul că pesticidele au fost legate de prezenţa unui IQ mai
mic la copii, alterând astfel viitorul potenţial al societăţii umane,
DDT-ul şi un cocktail de poluanţi şi alte substanţe chimice sintetice
sunt acum incluse printre cele utilizate în producţia de alimente
modificate genetic (Bt), cum ar fi glyfosat-ul. Chiar şi mai alarmant
este faptul că poluanţii care au fost interzişi de zeci de ani sunt încă
prezenţi în procent de 100% la femeile gravide, în timp ce aceia din
alimentele modificate genetic apar la 80% din fetuşii nenăscuţi.
Prezentarea de mai jos oferă o analiză suplimentară a efectelor
pesticidelor asupra sănătăţii, în special asupra sistemului imunitar
Fluorul: Fluorura de sodiu (silicofluorura), este un material industrial
din clasa deşeurilor periculoase, rezultat în cursul producţiei de
îngrăşăminte. Istoria sa trecută include brevete în care este utilizat
ca otravă pentru şobolani şi insecticid. Dr Paul Connett este lider în
lupta împotriva fluorizării obligatorii a apei. Oamenii au conştientizat
în cele din urmă pericolele şi cer acum ca guvernele să elimine din apă
această otravă mortală. Reţineţi că a fost pusă acolo în deplină
cunoştinţă a toxicităţii sale şi a condus la efecte negative masive
asupra sănătaţii populaţiei Mercurul: În ambele sale forme, organică şi
anorganică, mercurul face ravagii în sistemul nervos – în special
sistemul nervos în curs de dezvoltare al unui fetus. El pătrunde în
toate celulele vii ale corpului uman, şi a fost documentat faptul că în
cele mai multe cazuri creşte riscul de autism. Acest lucru necesită
punerea în discuţie a utilizării mercurului la plombele dentare,
vaccinuri, şi practic tot ce conţine sirop de porumb foarte bogat în
fructoză – ingredient aproape nelipsit în dieta americană… inclusiv la
alimentele pentru bebeluşi. Este de asemenea cunoscut de ani de zile
faptul că vaporii de mercur de la becurile fluorescente compacte (CFL)
reprezintă o ameninţare gravă, care depăşeşte cu mult oboseala ochilor,
migrenele, şi depresia, dar totuşi ele au fost puse în prim-plan pe
“agenda verde” şi sunt programate să le înlocuiască progesiv pe cele de
tip vechi până în 2014 OMG (Organismele modificate genetic): Monsanto
deţine aproape 90% din culturile OMG de bază, cum ar fi porumb, soia, şi
bumbac. Monsanto a început ca o companie de produse chimice care a adus
în lume otrăvuri cum ar fi “Agent Orange” şi“Roundup”. Studii
independente asupra “franken-alimentelor” au arătat o legătură certă cu
insuficienţele de organe, un studiu rusesc constatând sterilitate
aproape totală la a treia generaţie de hamsteri hrăniţi cu soia
modificată genetic; la fel şi alte studii pe animale au arătat o
creştere a numărului de celule potenţial pre-canceroase, creiere, ficat
şi testicule mai mici, ficat atrofiat parţial, precum şi sisteme
imunitare deteriorate, potrivit unui articol cuprinzător semnat de
Jeffrey M. Smith, care evidenţiază, de asemenea, procesul de intimidare
la care au fost supuşi oameni de ştiinţă apreciaţi, atunci când şi-au
publicat cercetările în acest domeniu. Poate că un articol recent din
presa mainstream, care teoretiza faptul că o creştere masivă cu 64% a
cazurilor de cancer intestinal în rândul tinerilor este imputabilă
“consumului excesiv de alcool şi obezităţii”, ar fi trebuit să se refere
la creşterea prevalenţei OMG-urilor în alimentaţie Bisfenol-A: FDA
(Food and Drug Administration) nu a reuşit să avertizeze publicul despre
acest produs chimic prezent în ambalaje din plastic, inclusiv în
recipiente alimentare pentru copii, biberoane şi suzete. Cercetările pe
animale au arătat multe efecte adverse asupra sănătăţii, cum ar fi
deteriorarea sistemului reproductiv, a sistemului imunitar, şi a
dezvoltării neurologice, deoarece acesta imită hormonii sexuali
naturali. La om, acesta se pare că duce la pubertate precoce, cantitate
de spermă redusă şi provoacă cancerul de prostată Aspartam: Dintre
aditivii alimentari cei mai periculoşi, care contaminează alimentaţia
modernă, Aspartamul este unul dintre cele mai răspândite şi toxice.
Aspartamul este o neurotoxină care interacţionează cu organismele
naturale, precum şi cu medicamentele de sinteză, producând o gamă largă
de afecţiuni dovedite Concluzie Lista de mai sus este doar vârful
iceberg-ului, care nu include şi otrăvirea corporatistă- militară a
planetei prin dezastre de mediu, precum cel de la Fukushima, dezastrul
petrolier de la BP din Golful Mexic, geo-inginerie, sau utilizarea
crescândă a uraniului sărăcit. În timp ce ştirile despre teroarea
alimentară sunt folosite garantat pentru a arunca suspiciunea pe o reţea
mai largă de potenţiale grupuri teroriste obscure sau psihopaţi
singuratici, cu scopul de a introduce controlul total al produselor
alimentare, ne-ar prinde mai bine să ne amintim de milioanele de oameni
care deja au murit din cauza rea-voinţei corporatisto-guvernamentale… şi
exact de unde a fost pronunţată condamnarea lor la moarte. Teroriştii
atacă sistemul alimentar de zeci de ani. Dar nu sunt acei locuitori ai
peşterilor de alta data.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu