Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Aurel Cazacu MASONUL general - Nume de cod: „Iuda“ – Basescu in dizgratia Marei Loje Masonice?



23.08.2011

Aurel Cazacu MASONUL general - Nume de cod: „Iuda“ – Basescu in dizgratia Marei Loje Masonice?


Aurel Cazacu MASONUL general -  Nume de cod: „Iuda“ – Basescu in dizgratia Marei Loje Masonice?
generalul mason aurel cazacuDezvaluiri * Documente secrete * Spionaj
Relatia masonului Cazacu cu Directia a IV-a dateaza dinainte de 1989.
Ofiterii DSM au indicii ca Aurel Cazacu a derulat operatiuni de export de arme inpreuna cu Gheorghe Gorincioi si Ivan Turcanu, ajutati de un diplomat roman din Sri Lanka. (vezihttp://www.nymagazin.com/pdf/nr610_Controverse_Eduard_Ovidiu_Ohanesian.pdf)
Directia de Siguranta Militara. Octombrie 2003. Întâlnindu-l pe Aurel Cazacu, colonelul (r) Cetinoiu îi indica acestuia doua persoane de contact pentru Armitech: moldovenii Anatol Coman si Vasile Gondiu.
Ofiterii DSM completeaza: „În mediul comerciantilor cu produse speciale se cunoaste ca Anatol Coman a fost ofiter superior în KGB, este mason Mare Maestru al Lojei de la Chisinau si ca alaturi de Gondiu Vasile actioneaza împreuna cu Alexandr Kondyakov (fost general KGB), prin intermediul Novokom (recunoscuta oficial ca firma de lobby a lui Vladimir Putin)...”
Cazacu inseamna Directia a IV-a de Contrainformatii Militare a Securitatii, inseamna masonerie, gasca fostilor generali… Inseamna Romarm, Romtehnica si cate si mai cate…
Intrebare: Basescu in dizgratia Marei Loje Masonice sau in cea a serviciilor secrete?

Articol luat de pe http://report4you.net/aurel-cazacu-masonul-general-nume-de-cod-%E2%80%9Eiuda%E2%80%9C-basescu-in-dizgratia-marei-loje-masonice/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu