Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

vineri, 25 noiembrie 2011

Pozitii de facut dragoste: Cele mai tari pozitii sexuale in imagini

Pozitii de facut dragoste: Cele mai tari pozitii sexuale in imagini PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 510
Cel mai slabCel mai bun 
Social
Scris de sexgen.ro   
Sâmbătă, 28 August 2010 15:30
Pozitii de facut dragoste: copacul
Intr-o relatie este chiar recomandat sa abordezi diferite pozitii sexuale pe masura ce evoluati impreuna deoarece acest lucru mareste fascinatia, atractia erotica, apropierea fizica, intimitatea si nu numai... Iata deci ce recomandari avem pentru tine!

Cele mai tari pozitii de facut dragoste

Pozitii de facut dragoste: copacul

Aveti nevoie de o anumita doza de forta fizica pentru a pune in aplicare aceasta pozitie, insa senzualitatea si satisfactia pe care o ofera sunt pe masura. Pentru ca stati imbratisati, aceasta este una dintre cele mai intime pozitii. In acest fel, va puteti privi, saruta si mangaia corpul reciproc. Desi nu este o pozitie usor de pus in practica, contactul sexual poate fi facilitat prin asezarea partenerei pe o masa sau alt obiect de mobilier cu o inaltime potrivita.
Copacul este una dintre cele mai intime pozitii
Pozitii de facut dragoste: lotus
Nu este chiar una dintre cele mai folosite pozitii sexuale, dar este cu siguranta una dintre cele mai intime. Partenera sta pe spate, incrucisandu-si piciorele in pozitia lotus. Barbatul sta asezat in genunchi deasupra ei, ea inaltandu-si corpul pentru o penetrare eficienta. Aceasta pozitie ii ofera barbatului control, dar si posibilitatea de a stimula foarte usor clitorisul partenerei.
Pozitii de facut dragoste: lotus
In pozitia lotusului, barbatul are controlul asupra miscarilor
Pozitii de facut dragoste: antilopa
Chiar daca nu ofera o penetrare excelenta, pozitia antilopa ii ofera partenerei satisfactie pentru ca barbatul are practic, control asupra corpului ei putand sa o stimuleze manual. Ambii parteneri stau in genunchi, sprijinindu-se de un pat sau fotoliu. In acest fel, barbatul poate controla unghiul de penetrare, in timp ce partenera opune rezistenta, pentru a intensifica actul sexual.
Pozitii de facut dragoste: antilopa
Pozitia antilopa ii ofera partenerei satisfactie
Pozitii de facut dragoste: doggy style (pe la spate)
Aceasta pozitie este des intalnita in fanteziile barbatilor si prezenta in preferintele femeilor, pentru ca ofera avantaje pentru amandoi. Avand in vedere ca barbatii sunt stimulati vizul, aceasta pozitie le ofera posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale partenerei. In aceasta pozitie doar barbatul are control asupra miscarilor.
Pozitii de facut dragoste: doggy style (pe la spate)
Pozitia doggy style este des intalnita in fanteziile barbatilor
Pozitii de facut dragoste: 69
Speciala pentru faptul ca ofera satisfactie simultana ambilor parteneri, pozitia 69 este in aceeasi masura solicitanta. Te poti simti inconfortabil pentru ca atentia iti este directionata atat spre propria placere, cat si spre satisfacerea partenerului.

Daca reusesti sa te relaxezi, te poti bucura de o pozitie foarte intima si de libertate de miscare. Poate fi un bun exercitiu pentru preludiu, pentru ca ofera ambilor parteneri satisfactie vizuala si posibilitatea de a-si atinge si stimula zonele erogene.
Pozitii de facut dragoste: 69
Pozitia 69 poate fi un bun exercitiu pentru preludiu
Pozitii de facut dragoste pentru incepatori
Cele mai bune pozitii pe care le puteti incerca daca sunteti incepatori in arta sexului sunt cele clasice: pozitia misionarului, andromaca si lingura. Acestea sunt usor de pus in practica, nefiind nevoie de tehnici sau abilitati speciale pentru a va simti bine.

Pozitii de facut dragoste: pozitia misionarului

Este cea mai cunoscuta pozitie. Dar asta nu inseamna ca este mai plictisitoare sau mai putin spectaculoasa. Desi femeia nu are cum sa detina controlul, barbatul fiind cel care coordoneaza miscarile, ambii parteneri se pot bucura de libertatea mainilor, de mangaieri si sarutari fierbinti. Este una dintre pozitiile in care corpul se simte foarte confortabil, iar atmosfera creata este cat se poate de romantica.
Pozitii de facut dragoste: misionarului
In aceasta pozitie corpul se simte foarte confortabil
Pozitii de facut dragoste: andromaca
Aceasta pozitie este cunoscuta si ca "ea deasupra". Femeia detine control asupra miscarilor din timpul actului sexual, putand astfel sa stabileasca ritmul in functie de nevoile ei. Este o pozitie deosebit de intima deoarece, pentru a se simti bine, cei doi parteneri trebuie sa se cunoasca destul de bine. In felul acesta, femeia va avea curaj sa isi urmeze impulsurile.
Pozitii de facut dragoste: andromaca (ea deasupra)
Femeia detine control asupra miscarilor din timpul actului sexual
Pozitii de facut dragoste: lingurita
Este una dintre cele mai intime pozitii, alaturi de pozitia copacul, pentru ca permite imbratisarea partenerilor. In aceasta pozitie femeia se sprijna pe un cot si isi indoaie genunchii in fata. Partenerul se asaza in spatele ei imbratisand-o si penetrand-o din spate. In acelasi timp el ii poate mangaia sanii sau clitorisul cu mana.
Pozitii de facut dragoste: lingurita
Aceasta pozitie permite imbratisarea partenerilor
Pozitii de facut dragoste in masina
Cele mai bune poziti pentru a face dragoste in masina pot fi incercate pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului.

Pentru bancheta din spate puteti folosi drept preludiu pozitia 69, descrisa mai sus. O alta pozitie foarte comoda este pozitia misionarului. In timp ce barbatul sta deasupra ta, femeia isi poate tine genunchii la piept si sprijini talpile de interiorul masinii. Astfel ea poate face o miscare a pelvisului mai pronuntata si favoriza stimularea clitorisului. Daca spatiul va permite, partenera isi poate urca picioarele pe umerii lui, putand avea astfel parte de o penetrare mai profunda.
Pozitii de facut dragoste in masina
Ca sa faci dragoste in masina poti incerca pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului
Puteti incerca si pozitia andromeca, dar e indicat ca femeia sa se aplece inspre partener, pentru a evita contactul capului cu tavanul masinii.

Pe scaunul pasagerului femeia se poate aseza deasupra partenerului cu genunchii pe langa picioarele sale. Pentru un plus de placere ea se poate sprijini cu mainile de tavanul masinii pentru un control mai bun al ritmului penetrarii.

Daca sunteti ceva mai aventurosi, puteti incerca si sex pe capota masinii.

Pozitii de facut dragoste la cinema
Sexul la cinema este de departe printre cele mai populare forme de a face sex intr-un loc public. Dar nu este deloc atat de usor pe cat pare. E dificil sa gasesti o pozitie satisfacatoare si discreta in acelasi timp. Poti incerca insa pozitia avantul fluturilor.
Pozitii de facut dragoste la cinema
E dificil sa gasesti o pozitie satisfacatoare si discreta in acelasi timp sa faci dragoste la cinema
Pentru practicarea acestei posturi, femeia trebuie sa se aseze deasupra barbatului, cu fata spre el, imbratisandu-i coapsele. Talpile ei se pot sprijini ferm de fotoliu. Astfel, ea este cea care are initiativa, miscandu-se cand delicat, cand viguros, rezemandu-se simultan si in brate. Sau, pentru a putea vedea ce se intampla pe ecran, femeia se poate intoarce cu spatele la partener.

Pozitii de facut dragoste - imagini

1. Pozitii de facut dragoste: ancora

Femeia se asaza pe spate usor inclinata inspre partea dreapta. Barbatul ingenuncheaza in fata ei si ii ridica piciorul stang, sprijinindu-l de umarul sau pentru a o putea penetra mai bine.
Pozitii de facut dragoste: ancora
In aceasta pozitie barbatul ingenuncheaza in fata partenerei
2. Pozitii de facut dragoste: fluturele
Femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele desfacute, formand un unghi mai mare de 90 de grade intre ele. Barbatul ingenuncheaza in fata ei, pozitionandu-se intre picioarele acesteia. Trebuie ca bazinul femeii sa fie asezat sub talia barbatului, ca sa se poata misca simultan. Barbatul isi pune mainile sub fundul femeii si o ajuta pe aceasta sa isi ridice bazinul, sprijinindu-se in picioare. Prin aceasta ridicare, trebuie ca barbatul sa o poata penetra.
Pozitii de facut dragoste: fluturele
In aceasta pozitie bazinul femeii trebuie sa fie asezat sub talia barbatului
3. Pozitii de facut dragoste: curtezana
Barbatul se aseaza culcat pe pat, lungit pe spate. Femeia se asaza peste barbat cu spatele lipit de pieptul acestuia si cu fundul in poala lui. Ea isi indoaie putin genunchii, sprijindu-si talpile de pat. Pentru a nu se lasa cu toata greutatea peste el, poate sa se sprijine in coate. Barbatul are controlul miscarilor de penetrare din picioare. Pentru a-i fi mai usor, poate sa cuprinda soldurile partenerei cu mainile.
Pozitii de facut dragoste: curtezana
Aceasta pozitie este apreciata de barbatii care vor sa simta greutatea corpului partenerei
4. Pozitii de facut dragoste: calaretul fantastic
Femeia sta lungita pe spate, cu picioarele departate si indoite. Barbatul se aseaza deasupra ei ca si cum s-ar aseza pe o sa. Ea isi ridica unul dintre picioare pe spatele lui, ajutandu-l astfel pe partener sa se miste.
Pozitii de facut dragoste: calaretul fantastic
In pozitia calaretului fantastic, femeia isi poate ajuta partenerul sa se miste
5. Pozitii de facut dragoste: lenesul
Barbatul se asaza culcat pe spate. Femeia sta deasupra lui, cu spatele catre el, sprijinindu-se pe talpi. Barbatul poate controla miscarea punandu-si mainile pe soldurile femeii.
Pozitii de facut dragoste: lenesul
Dupa cum se si numeste, in aceasta pozitie femeia detine controlul miscarilor
6. Pozitii de facut dragoste: capra
Femeia se aseaza mai intai in genunchi, apoi se apleaca in fata, sprijinindu-se pe coate. Pentru a o penetra. barbatul sta in genunchi in spatele ei.
Pozitii de facut dragoste: capra
In pozitia capra, barbatul isi penetreaza partenera pe la spate
7. Pozitii de facut dragoste: asediul dragostei
Barbatul sta semi-lungit si se sprijina pe coate. Femeia se asaza deasupra lui, pe vine, cu spatele si fesele catre partener. Isi sprijina mainile pe picioarele partenerului, ea fiind cea care se misca.
Pozitii de facut dragoste: asediul dragostei
In pozitia asediul dragostei, femeia este cea care se misca
8. Pozitii de facut dragoste: corp la corp
Barbatul se asaza in sezut pe pat cu picioarele fie turceste, fie trase sub el. Femeia sta deasupra, cu fata spre el si picioarele stranse in jurul mijlocului acestuia. Barbatul o ajuta pe femeie sa-si miste bazinul, punandu-si mainile pe soldurile ei. Pentru a avea controlul miscarilor, femeia isi pastreaza picioarele sprijinite, in spatele lui, de pat sau pe sol, putand sa se impinga in ele. Barbatul se poate apleca in fata, sprijinindu-se in picioare.
Pozitii de facut dragoste: corp la corp
Aceasta este inca o varianta a pozitiilor "imbratisate"
9. Pozitii de facut dragoste: alungita
Femeia sta intinsa pe masa, pe un birou, un fotoliu, sau alt obiect cu o structura asemanatoare, insa nu isi intinde si picioarele. Barbatul se aseaza in fata ei in picioare, intre picioarele ei, pentru a o penetra.
Pozitii de facut dragoste: alungita
In aceasta pozitie barbatul isi penetreaza partenera in picioare
10. Pozitii de facut dragoste: marea deschidere
Femeia sta intinsa pe spate. Ea isi ridica foarte mult picioarele, pe care le sprijina de pieptul barbatului. Barbatul sta in genunchi in fata ei, pozitie din care o penetreaza.
Pozitii de facut dragoste: marea deschidere
In aceasta pozitie femeia trebuie sa isi ridice picioarele pe pieptul barbatului
Preluare dupa http://www.sexgen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu