Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Teleportarea tehnologica

Translate This Blog

Donatile vor fi facute pentru modernizarea blogului. Detalii * BACIU CLAUDIU-ALIN * RO47BTRL01101201J71062XX * Cont deschis la Banca Transilvania
Se afişează postările cu eticheta strict secret. Afişaţi toate postările

12.01.2011

Teleportarea tehnologica

Deja s-a reusit teleportarea tehnologica, in cazul unor particule cuantice si se lucreaza la sisteme de teleportare fixe si mobile(portabile).
Unii se afla in fruntea civilizatiei terestre iar in Romania se cultiva ignoranta, intoleranta si dogmele religioase din Evul Mediu..
Cercetatorii chinezi au cerut maestrilor de qigong sa teleporteze diferite obiecte la mii de kilometri distanta, in locuri deschise si in altele situate in incinte complet ecranate(seifuri blindate) si au descoperit trei lucruri:
1. trecerea prin subspatiu nu este nociva(placile fotografice teleportate nu au fost voalate; nu apare radioactivitate reziduala nici in alte corpuri teleportate, organice sau anorganice, in viata sau moarte ;
2.fenomenul de teleportare este precedat de iluzia vizuala a indepartarii, micsorarii, scaderii in greutate ( teleportarea unui emitator radio a fost precedata de indepartare pe aparatele care monitorizau pozitia acestuia: goniometre)
3. se pot realiza dispozitive de extractie spatio-temporala( lifturi; incinte statorice; portaluri) fixe si mobile;
Efectul dezastros din cazul Experimentului Philadephia s-a datorat utilizarii campului electromagnetic pt a realiza invizibilitatea, dar care a provocat extractia in afara spatiului si timpului si zone shiftate ( microunde) , care efectiv i-au copt pe participanti(asa au fost explicate arsurile grave).
Dar aceasta capacitate este inascuta la fiinta umana.
De ce nu se manifesta ?
Pentru ca oamenii au fost programati de generatii sa nu se localizeze in acum si aici, sa le fie teama de viitor, sa traiasca din amintiri, istorii, sa fie lipsiti de ancorarea in acum si aici, singurul punct de tangenta cu realitatea divina prin care obtin omniprezenta reala, ca sa poata sa fie facuti vulnerabili, inchisi in temnite de tot felul..
Mirahorian: "Believing is not enough. You need to KNOW that the stars are within your reach because you have already a hyperdrive ship to travel in all the universe-your own body"
A crede nu este suficient. E nevoie sa VEDETI
(sa cunoasteti direct; vedeti deosebirea dintre "a privi" si "a vedea" in articolul: O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY http://www.scribd.com/doc/27630989/)
ca stelele se afla in raza dvs de actiune, fiindca deja aveti o nava cu hiperpropulsie, care va permite sa calatoriti in intregul univers-propriul dvs. corp"
Fiindca renuntarea la capacitatile noastre divine de co-creatori ai universului in care traim a fost imposibila s-a gasit o alta solutie: sa fim programati ca sa ne cream propria distrugere, anihilare, neputinta, neintregire, incompletitudine.. sa cautam in afara centrul omniprezent al universului, sa ne risipim atentia si deci energia si forta creativa..sa le dam forta oprimatorilor...
"You people on Earth follow the stupid politics of self-annihilation, due to your lack of love and awareness"
"Voi oamenii de pe Terra urmati politica si strategia auto anihilarii din cauza lipsei iubirii si a constientei"
K-PAX: "Let me tell you something. You humans, most of you, subscribe to this policy of an eye for an eye, a life for a life, which is known throughout the universe for its... stupidity. Even your Buddha and your Christ had quite a different vision. But nobody's paid much attention to them, not even your Buddhists and your Christians. For your information: All beings have the capacity to cure themselves, Mark. This is something we've known on K-PAX for millions of years"




K-PAX: "Sa-ti spun ceva. Pe Terra voi oamenii urmati politica "dinte pentru dinte, ochi pentru ochi si viata pt.viata", care e recunoscuta in intregul univers pt.stupiditatea ei. Chiar Buddha si Iisus au avut alta opinie. Dar nimeni nu le acorda o prea mare atentie, nici chiar buddhistii vostri si nici crestinii vostri nu-i asculta.
Ma mir ca ati ajuns si pana in stadiul actual"; "o planeta ocupata de o civilizatie care procedeaza ca voi ( "care extinde raul prin lupta, razboaie, razbunare, opozitie") are viitor incert ( se autoanihileaza). Pentru informarea dumneavoastra: Toate fiintele au capacitatea sa se vindece pe ele insele. Asta e ceva pe care noi o stim de milioane de ani pe K-PAX"
Human beings on Earth are "IS BE" and must choose between the Politics of Self-annihilation and Enlightenment
Fiintele umane de pe Terra sunt "Ceea ce este"(IS) "pentru a Fiinta"(BE)" si trebuie sa aleaga intre politica auto-anihilarii si trezire, desteptare, reamintirea adevaratei lor identitati, Iluminare. Buddha a descoperit o cale de reamintire a adevaratei identitati, dar aceasta cale a fost repede ascunsa.
Doriti sa va prezint in ce mod adoptam politica autoanihilarii sau cum se sinucid oamenii individual si in colectiv?
-individual: ceea ce facem altora ne facem de fapt noua; ne ucidem prin ingrijorare, teama, ura, invidie, boli, dependentele care ne-au fost implantate(cautam sa dam vina pe ceva din exterior, cand in realitate noi ne minam terenul in plan afectiv si cognitiv); in loc sa ne folosim propriul generator de impulsuri terapeutice(creierul) apelam la vectorul chimic al informatiei terapeutice care produce: intoxicare, contaminare, degradare genetica; nu cultivam cele patru atitudini corecte pt impacare cu noi insine si cu lumea si ne lasam programati de cei care propavaduiesc lupta cu raul si finanteaza conflictul intern si extern(desi nu a invins nimeni insomnia sau constipatia prin lupta; o pace obtinuta prin lupta inseamna razboi), si apoi ne plangem de depresie, de lipsa de energie, de cresterea violentei, a ostilitatii, a agresivitatii, a intolerantei, a lipsei de constienta, de compasiune, de iubire, de iertare, de gratitudine);
Vedeti "Cele Patru Atitudini Corecte pt supravietuire si trezire" http://www.scribd.com/doc/26347879/Cele-Patru-Atitudini-Corecte-pt-supravietuire-si-trezire
-colectiv: acceptam razboaiele(sinucideri colective), propaganda urii si a intolerantei, atunci cand ne lasam copiii sa fie supusi indoctrinarii religioase, care in loc sa accepte realitatea o imparte in bine si rau( de aici distrugerea a mii de specii de plante decretate ca "buruieni", a echilibrului ecologic, prin distrugerea a mii de specii de animale, decretate ca nocive, a milioane si milioane de fiinte umane creative, care au fost transformate pe banda rulanta in executanti, in supusi ai dogmelor laice si religioase- poate ca nu s-a inteles si in tara noastra mesajul din "The Wall" al formatiei Pink Floyd: masina de tocat vieti umane este cea care implanteaza pe banda rulanta dogme, identificari si transforma fiintele umane complete in caramizi dintr-un zid, in roti dintate, in ciocane, care marsaluiesc la ordin ); ne sinucidem prin acceptarea poluarii hranei cu OMG(Organisme Modificate Genetic), care au indus malformatii la toate animalele de laborator hranite cu acestea, din a doua generatie(OMG au fost reglementate in Bulgaria ieri, dar nu si in Romania; fara o astfel de legislatie care la limiteze zonele cultivate azi, nu poate exista o agricultura ecologica si nu se poate vorbi de un export de produse bio, adica necontaminate genetic in urma polenizarii spontane); prin acceptarea unor substante cancerigene de genul initium in paine, in hrana,.....)


Sa ne reamintim de Gandhi si John Lennon
Remembering Gandhi and John Lennon
Every conscious being in this universe is multi-dimensional
Fiecare fiinta constienta din acest univers este multi-dimensionala
"A crede nu este suficient. Trebuie sa Vedeti si sa descoperiti experimental ca stelele se afla in raza dvs. de actiune, fiindca sunteti deja inzestrati cu o nava cu hiperpropulsie(care curbeaza spatiul si timpul)- propriul dvs. corp, ce poate calatori in timp si spatiu in intregul univers"(Mirahorian)


"Every conscious being in this universe is multi-dimensional Believing is not enough. You need to SEE that the stars are within your reach because you have already a hyperdrive ship to travel in all the universe-your own body" -(Mirahorian)


Daca nu ati auzit pana acum de la cei care va tin prizonieri, de la cei care v-au implantat false credinte si identitati(gardienii care v-au virusat si v-au castrat)[vedeti despre inchisoarea Terra in cartea "Alien Interview", aparuta in 2009] aflati ca orice fiinta umana de pe Terra apartine unei civilizatii extraterestre superavansate de grad IV, in care fiecare entitate este eterna si poate insamanta noi universuri, se poate teleporta, poate calatori in timp si spatiu, fara alte mijloace tehnologice in afara generatorului de impulsuri, care este propriul creier(toate entitatile biologice extratereste sunt interdimensionale ca si noi; entitatile din Zeta Reticuli, cu pielea similara cu cea a delfinilor, pe care acestea ii considera veri, nu au putut fi tinute captive decat in incinte in care se mentinea un puternic camp electromagnetic, care impiedica shiftul, iesirea din dimensiunea noastra; nordicii sau blonzii nu au putut fi niciodata sa fie capturati, incarcerati).
Henri Coanda mi-a descris aceasta capacitate si mi-a recomandat sa aflu calea de teleportare din traditia hindusa, prezentata in cartea cea mai importanta de pe Terra(Regulile de Aliniere; Yoga Sutra a lui Patanjali), dupa cum i-a spus Nicolae Tesla intr-o discutie directa (care probabil cunostea acest lucru de la Vivekananda; vedeti:http://www.myspace.com/patanjaliyoga).
Cercetatorul Vasile Rudan a vorbit la cateva posturi de televiziune din Romania, ( invitat de Madalin Ionescu, Dan Diaconescu), despre cazurile de disparitie sau de teleportare din zona vortexului din Bozioru(Muntii Buzaului), unde se afla relicve ale unor civilizatii care ne-au precedat, si o tehnologie a portilor spatio-temporale. Cu aceeasi ocazie Vasile Rudan a facut referire la faptul ca Henri Coanda a vorbit si cu alta ocazie despre teleportare, aceasta capacitate extraordinara a fiintelor umane, care azi este blocata prin virusare, conditionare(conceptia comanda perceptia).


Aceasta capacitate este descrisa ca har, dar ori perfectiune (siddhi) in Yoga Sutra, in Cartea III: Partea despre Puterile divine sau supranaturale (Vibhuti Pada)/Book III: Portion on the Extraordinary or Supernatural Powers(Vibhuti Pada) Sutra: YS 3.40 unde sunt evocate si capacitatile asociate : Campul defensiv - Invulnerabilitatea si Teleportarea/ Defensive Field Invulnerability and Teleportation Technique / Le champ de Défense; L'Invulnérabilité et le Pouvoir de la Téléportation
Va redau traducerea convergenta din cartea pusa pe scribd:
Convergent translation:
R: Stapanirea udana [realizata prin samyama asupra udana(suflului ascendent)] confera capacitatea utkranti (ridicarea in aer deasupra solului sau apei; mersul pe apa; levitatia) si asanga(neatingerea, invulnerabilitatea) la jala (lichide, substante corozive), panka (noroi, substante adezive), kantaka (spini; sageti; corpuri ascutite) si altele(foc, jar, lava vulcanica)

E: Mastery of udana (one of the five pranas)[using samyama on the flow of energy in the head and neck (udana)] moves energy from the lower body upward creating a lightness and ascension that allows one to move over water, mud, thorns and and other obstacles without contact.F: La maîtrise du udana (le prâna qui va vers le haut) [grâce au samyama sur udana prana] permet de se mettre en lévitation et rester non-affecté par l'eau, la boue, les épines, et d’autres obstacles.S: El dominio (jayat) de la energía ascendente (udana) [a través del autocontrol: samyama se logran poderes extraordinarios] como utkranti (la elevación del cuerpo; la levitación) y (ca) la invulnerabilidad (asangah) por el agua (jala), el barro (panka), las espinas (kantaka), etcétera (adishu);
Din aceasta sutra reiese initial ca ar fi vorba de un camp defensiv, care confera invulnerabilitate si ecranare gravitationala, dar in realitate este vorba de iesire din spatiu-timp, dupa cum se completeaza in sutra(YS 3.43), care prezinta:
Akasha-gamanam(capacitatea deplasarii prin eter; trecerea prin obstacole materiale, teleportarea; translocatia); The power of teleportation: travel through Ether(akasha);
Traducerea convergenta/Convergent translation:
R: Akasha-gamanam(capacitatea deplasarii prin eter; trecerea prin obstacole materiale, teleportarea; translocatia) si laghiman(levitatia; zborul; plutirea in aer; imponderabilitatea) se obtin gratie samyama asupra legaturii dintre kaya(corpul fizic) si akasha (eter) pana la realizarea stadiului de identificare(de osmoza totala) numit tula (nor; ceata; vata; bumbac; de impregnare eterica a materiei);
E: The power of traveling through akasha(akasha-gamanam) is obtained by samyama on the relationship between the body (kaya) and akasha (space; ether) when the lightness of cotton is attained during coalesced contemplation;F: Le pouvoir de se déplacer au travers akasha (espace; éther; ciel) est assuré par la pratique de la contrainte(samyama) sur la relation entre le corps(kaya) et akasha et par la concentration dans la légèreté du coton;
S: El poder por atravesar (gamanam) el espacio (akasha) se logra efectuando el control mental (samyama) sobre la relación (sambandha) entre el espacio vacío (akasha) y el cuerpo (kaya), y fusionando la mente (la identificación enstática; samapatti ) con la ligereza (laghu) del algodón (tula)
Sa ne amintim de Dune; Relatari despre miraculoasa teleportare se intalnesc intr-un numar de traditii, cum ar fi cea din islam numita Tay al-Ard ("indoirea spatiului") sau cea din iudaism numita Kefitzat Haderech ("scurtarea drumului"). Accounts of miraculous teleportation occur in a number of religious traditions, such as Tay al-Ard ("folding of the earth") in Islam; Kefitzat Haderech ("the shortening of the way") in Judaism. Teleportation is also known in Tibetan Yoga and Buddhism. Teleportation is one of the siddhis ( miraculous powers) in Yoga Sutra of Patanjali;
Traditia noastra face referire la teleportare sub numele de hultanit/ hultan: istorisiri despre utilizarea teleportarii pt a-si aduce barbatii de pe front sub numele de "hultanie", o tehnica straveche de teleportare între spatii si vremi, ajung pana in perioada celui de-al doilea razboi mondial...
Cine va cauta in literatura de specialitate despre cazuri de teleportare va descoperi detalii despre cazul unui soldat din garda viceregelui din Filipine. El s-a teleportat in Mexic in momentul producerii unei rascoale(in unele variante cutremur) in Manila, care a condus la incendierea palatului si la moartea viceregelui. Ajuns instantaneu din Filipine in Mexic acesta nu a fost crezut si a stat in inchisoare, pana ce un vapor a adus un martor, care a confirmat evenimentul din Filipine si incendiul care a urmat.

Peisaje extraterestre… pe Terra

Peisaje extraterestre… pe Terra
Foto (23)
Eforturile oamenilor de stiinta de a demara noi misiuni de cercetare a planetelor apropiate sistemului nostru solar, in speranta ca vor identifica corpuri ceresti asemanatoare Pamantului nu mai sunt un secret pentru nimeni. NASA cauta deja de decenii o planeta care sa reproduca, chiar daca la o scara mai mica, conditiile de viata pe Terra. Insa cum ar fi daca am schimba regulile jocului si am cauta pe propria nostra planeta, locuri si conditii climatice care amintesc de ceea ce numim enigmatic peisaje… extraterestre?

Insula Socotra, Oceanul Indian
Aceasta insula redefineste notiunea de spectaculos in ceea ce priveste peisajele Terrei. Cei care ii descopera teritoriul, oricat de pragmatici ar fi, vor fi tentati la un moment dat sa creada ca sunt victimele unei teorii a conspiratiei care implica transportul lor pe o alta planeta.  Aceasta deoarece nimic de aici nu seamana cu clasicele peisaje pe care adoram sa le fotografiem in timpul vacantelor noastre obisnuite.
Socotra face parte dintr-un grup de patru insule, izolate din punct de vedere geografic de continentul african in urma cu sase milioane de ani. Despartirea de continentul-mama a facut posibila in aceste oaze continuarea existentei unor exemplare ale faunei si florei disparute demult din alte zone ale planetei.
Ca si insulele Galapagos, Socotra este mandra posesoare a peste 700 de specii rare ale faunei si florei, in ciuda climatului arid. Chiar daca aerul este fierbinte si uscat, locuitorii necuvantatori ai insulei s-au adaptat perfect conditiilor, de unde formele ciudate ale copacilor si arbustilor obligati sa traiasca cu foarte putina apa. Speciile de copaci si plante de pe insula s-au conservat datorita perioadei lungi de izolare geologica, unele varietati avand o vechime de 20 de milioane de ani.
Situata in Oceanul Indian la o distanta de 250 de kilometri de Somalia si la 340 de kilometri de Yemen, insula este marginita de plaje intinse, din spatele carora rasar platourile de calcar care adapostesc pesteri de toate marimile, pe o distanta de 7 kilometri.

Structura Richat, Mauritania
Forma spectaculoasa a reliefului de aici poate fi admirata in toata splendoarea ei, insa numai de la distanta. De la mare distanta. Cu un diametru de 48 de kilometri, forma concentrica a structurii Richat poate fi observata cu usurinta din spatiu.
Chiar daca este parte componenta a desertului saharian, nasterea acestei formatiuni este inca invaluita in mister. Teoria initiala sustinea ca formatiunea este o rezultanta a impactului cu un meteorit urias, insa geologii moderni sunt de parere ca este mai degraba vorba despre o eroziune.

Vaile seci din Antarctica
Despre vaile seci ale Antarcticii, cu aspect preponderent arid, s-a spus ca sunt similare cu cele de pe Marte. Numele a fost inspirat de climatul prea putin prietenos din aceasta zona, cu foarte putina umiditate, care se remarca in mod special prin lipsa straturilor de gheata si a caderilor de zapada.
Cu o suprafata de 4.800 de kilometri patrati, vaile formeaza cea mai intinsa zona lipsita de gheata a Antarcticii. Regiunea, situata intre Victoria Land si McMurdo Sound, include multe puncte de interes geologic, printre care lacul Vida si Onyx, cel mai lung rau al continentului. Insa dincolo de peisajele sale stranii, cu aspectextraterestru, acest desert intins este departe de a fi prietenos. Conditiile climatice caracteristice ating deseori extremele. Peisajele care se desfasoara in fata cercetatorilor (ei sunt singurii care se avanta, de dragul stiintei, in aceste locuri neprimitoare) par desprinse de pe alta planeta.
Ocazional, la suprafata solului se formeaza mici lacuri care ingheata la suprafata, in ciuda faptului ca sunt alcatuite din apa foarte sarata. Organismele care traiesc in acest mediu neprietenos cu viata, asa cum o intelegem noi, sunt cele care au atras asupra lor atentia lumii stiintifice, deoarece organisme extremofileasemanatoare se pot dezvolta si pe alte planete.

Izvoarele fierbinti din Beppu, Japonia
Izvorul fierbinte Blood Pond face parte din asa-numitele “iaduri” din Beppu, Japonia, unul dintre cele noua lacuri fierbinti, potrivite mai degraba pentru admirat, decat pentru imbaiat. “Baia de sange” este in fapt, un bazin de apa foarte fierbinte (temperaturile ajung pana la 78 de grade Celsius).
Culoarea rosie care aminteste de aceea a sangelui are o explicatie foarte simpla: este o urmare a cantitatii mari de fier prezente in apa. Dintre toate cele noua lacuri fierbinti, cel denumit Blood Pond este de departe preferatul turistilor, datorita compozitiei stralucite a peisajului. Prin urmare, cei care apasa pe declansator nu trebuie sa faca mai nimic pentru a obtine o fotografie reusita.

Rio Tinto, Spania
Minele de la Rio Tinto creaza un peisaj suprarealist, asemanator cu ceea ce am numi un peisaj lunar. Cresterea industriei mineritului si implicit, a zonelor exploatate, a dus la modificarea geografiei peisajului, dar si a structurii urbane, deoarece asezarile umane din zona au fost stramutate mai departe de zonele de exploatare.
Botezata dupa raul care o traverseaza, zona este renumita pentru culoarea rosiatica care domina peisajul, particularitate dobandita in urma practicii mineritului. Apa raului este preponderent rosie, ca urmare a unei concentratii  foarte mari de metale grele, care fac ca aciditatea apei sa se situeze undeva intre 1,7  si 2,5.

Lacul Patat, Canada
Sub soarele fierbinte al verii, apa din lacul Kliluk (Lacul Patat) se evapora, iar mineralele se cristalizeaza, formand cercuri de marimi neregulate. Aceste ochiuri reflecta continutul ridicat de minerale al apei, zugravindu-l in culori de albastru si verde. Lacul contine una dintre cele mai mari concentratii de minerale: sulfat de magneziu, calciul sau sulfatul de sodiu, a caror prezenta este completata de argint si titaniu.
Bastinasii indieni atribuie lacului proprietati curative, credinta reflectata in multe dintre legendele locale. Una dintre ele mentioneaza cum dupa o batalie sangeroasa cele doua triburi aflate in conflict au facut un pact care le permitea sa isi trateze bolnavii si ranitii in apele aceluiasi lac.

Pesterile de gheata Eisriesenwelt, Austria

Chiar daca vorbim din nou despre pesteri, nu inseamna ca toate arata la fel. Mai ales daca sunt pesteri de gheata. Senzatiile pe care ti le ofera interiorul unei grote inghetate nu au nimic in comun cu ceea ce numim pesteri “normale”. Suprafetele albe, cu forme stranii, a caror stralucire se schimba in functie de lumina, nu par a fi ceva obisnuit pe Terra. Sentimentul ca te afli pe o alta planeta te va bantui de la primul pas in aceste pesteri de gheata pana la iesirea la lumina zilei.


Aflate in muntii Tennengebirge din apropiererea Salzburgului, formatiunile din gheata se intind pe mai mult de 40 de kilometri, primind titlul de “cele mai intinse pesteri de gheata din lume”. Desi suprafata pare promitatoare pentru speologii si geologii amatori, doar o mica parte a acestui labirint inghetat este deschisa vizitelor publice. Insa nimeni nu pleaca nemultumit de aici, deoarece suprafata este indeajuns de mare pentru a satisface atat nevoile celor dornici de aventuri subterane, cat si pe cele ale turistilor care doresc doar sa faca o vizita unuia dintre cele mai frumoase palate construite manual de catre Mama-Natura.

Salar de Uyuni, Bolivia
Peisajul pe care il compune aceasta zona stranie a Boliviei este considerat, pe buna dreptate, unul dintre cele mai spectaculoase de pe Terra. Salar de Uyuni reprezinta in sine un vast desert de sare, mai exact cel mai mare din lume. Cu o suprafata de 10.582 de kilometri patrati “sarati”, presarat cu vulcani activi si gheizere, desertul reprezinta o reteta sigura pentru obtinerea unuia dintre cele mai stranii peisaje pamantene.
In urma cu 40.000 de ani, zona facea parte din Lacul Minchin, un cunoscut lac preistoric gigantic. Secarea apei a dus la formarea a doua lacuri mai mici, Poopo si Uru Uru, si a doua deserturi intinse de sare, Salar de Coipasa si Salar de Uyuni. Despre ultimul se estimeaza ca depoziteaza 10 miliarde de tone de sare, dintre care 25 000 de tone sunt extrase anual.

Vale da Lua, Brazilia
Vale da Lua sau Valea Lunii isi primeste denumirea ca urmare a asemanarii izbitoare cu peisajele selenare. In realitate, este meritul stancilor care au fost erodate si sculptate de catre cursurile de apa, in forme ce amintesc de piscinele moderne, cu diferenta ca acestea sunt naturale si sunt plasate in interiorul padurii braziliene.
Localizate la Chapada, la 38 de kilometri de Alto Paraiso de Goias, aceste formatiuni sunt unele dintre cele mai vechi de pe planeta.


Sursa: Odee

Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care susţin existenţa vieţii extraterestre

Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care susţin existenţa vieţii extraterestre

Arestarea fondatorului WikiLeaks este iminentă! Asta susţine poliţia britanică. Deşi e vânat de toată lumea, hackerul australian  a găsit timp să vorbească despre OZN-uri. El a participat la o sesiune de întrebări online din partea publicului, găzduită pe site-ul ziarului The Guardian.
În opinia lui Julian Assange, cel care a oferit documentele secrete spre publicare pe Wikileaks este “un adevărat erou”. El ar trebui decorat şi nu judecat, deoarece gestul său susţine libertatea de informare şi expresie.
Julian Assange mai spune că echipa WikiLeaks a primit numeroase documente ce susţineau existenţa vieţii extraterestre. Totuşi, actele nu au fost publicate deoarece nu erau suficient de credibile. Corespondenţele ambasadelor americane din străinătate, fac însă şi câteva referiri la OZN-uri. Assange a promis că notele respective vor apărea în presă, în curând.
În vreme ce şeful WikiLeaks dă interviuri online, poliţia britanică spune că e pe cale să-l aresteze. Autorităţile din Stockholm au emis un mandat de arestare pe numele lui Assange, pentru abuz sexual. Australianul e acuzat că a violat două femei, în timpul unei vacanţe petrecute în Suedia.
Se pare că Julian Assange se teme să nu fie extrădat din nou. Din Suedia, către Statele Unite sau o altă ţară afectată de scandalul dezvăluirilor Wikileaks.
Sursa antena3.ro

Interviu cu Alfred Lambremont Webre - directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS)

Interviu cu Alfred Lambremont Webre - directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS)



Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.




Dati-mi dovezi.




Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.






Aceasta înseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?




Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei în secret înca din anii 50.




???


Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre.




Vreun contact?




A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.




???




Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt.


...




În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe siteul Exopolitics




Existra 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.




Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, în 1969, erau doua nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.




Am ramas fara cuvinte.






Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice în mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington.






Mexic, Chile, Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri.




Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.






De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?






Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.




Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?




Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului.






Si aceasta carantina se încheie acum...




Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.






Si primul contact va fi cu martienii?




Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.




Cum functioneaza universul?




Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.






Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?




Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra.






...Dar suna teribil.




Dupa unele teorii, evoluam în forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma într-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra în vârsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii.






...Ne-ati putea da o mâna de ajutor.




Exista o norma primordiala: nu se intervine în evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar în foarte putin timp omul va învata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem într-o era de tranzitie, în care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.






Ocupatia dumneavoastra consta în a studia marele guvern al universului?




Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene.






Înteleg.




Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamântul în fata civilizatiei de pe Marte.






Alfred Lambremont Webre




E posibil ca acest interviu sa va lase la fel de perplecsi ca si pe mine, dar luati aminte la marturiile celor care au participat la Summit-ul European de Exopolitica din 2009 – astronauti de la NASA si Agentia Spatiala Rusa, care afirma ca a existat contact cu civilizatiile extraterestre – si la cele ale organizatorului sau, Webre, autorul Exopoliticii (Vesica Piscis), Procuror General al Agentiei pentru Protectia Mediului din New York si consultant al Fundatiei Ford; ex-profesor de economie la Yale si Universitatea Texas; delegat în conventia democrata din Texas, în 1996 (Clinton-Gore).
Ei vorbesc de o realitate martiana, daca e cert: exista oare mai mult decât atât, la scara galactica?


Sursa






Un profesor de egiptologie confirma faptul ca piramidele sunt opera extraterestrilor!








Într-o scurta declaratie socanta, aparuta pe site-ul Allnewsweb.com, dr.Ala Shaheen, seful departamentului de arheologie al Universitatii din Cairo, a relatat faptul ca ar putea fi adevarata informatia precum ca extraterestrii au construit celebrele piramide egiptene.




Fiind întrebat mai departe de dl Marek Novak, un delegat din Polonia, daca aceste piramide ar putea contine tehnologii extraterestre sau chiar un OZN în structura sa, Dr. Shaheen a fost foarte vag în raspuns si a declarat doar atât: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se afla ceva ce nu apartine lumii noastre”.




Delegatii la conferinta privind arhitectura Egiptului antic au fost socati de aceasta afirmatie, dar Dr. Shaheen a refuzat sa faca alte declaratii privind legatura extraterestra cu OZN-urile. Despre Dr. Shaheen puteti afla mai multe informatii pe site-ul sau personal: http
rmadaaa.blogspot.com://www.alaashaheen.com/

Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre

Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre


ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre
Partea VIII
17.- Trasee Energetice cu Energii de Echilibrare între localităţi în interiorul României

Dragi prieteni.
1.- Revenim acum la detalierea unor Trasee Energetice, pe care le-am obţinut prin bunăvoinţa ÎNVĂŢĂTORULUI NOSTRU IISUS CRISTOS şi care într-un fel sau altul ne influenţează pozitiv existenţa dar şi demersurile noastre spirite în Spaţiul Românesc, dar şi pe cuprinsul întregii Terre.
1.1.- PRIMUL TRASEU este:
Surplacul de Barcău-Tismana-Boroşteni-Surplacul de Barcău
Acest culoar triunghiular de Lumină suprasensibilă, se detaliază cercetătorului clarvizionar prin existenţa unui traseu energetic de suprafaţă şi al unui traseu energetic subteran.
Traseul de suprafaţă este un curcubeu aerian sub formă de semicerc, ce uneşte fiecare focar energetic în parte .
Gicu Dan menţiune: acest traseu de suprafaţă a fost observat de Aurora Neghiu din Arad, în urma cercetărilor ezoterice pe care le-am efectuat împreună în toamna anului 2001.
Revenim la următorul traseu.
Traseul subteran este format dintr-un jet foarte puternic de energie suprasensibilă, asemănător unui tub care conţine trei fluxuri de energie, ce se văd la nivel clarvizionar sub vibraţia următoarelor trei culori: ALB, ROŞU,VERDE. Cele trei focare energetice amintite anterior, formează un triunghi energetic de bază pentru mai multe scheme energetice.
1.2.-AL DOILEA TRASEU ENERGETIC este:
De la Surplacul de Barcău pleacă un flux (tub ) energetic de culoare Albă spre Suceava; de la Suceava pleacă un tub energetic de culoare Roşie spre Galaţi;
de la Galaţi pleacă un tub energetic de culoare Verde spre Constanţa; de la Constanţa pleacă un tub energetic de culoare Roşie spre Tismana.
1.3.- AL TREILEA TRASEU ENERGETIC este:
BUCUREŞTI-IAŞI-SURPLACUL DE BARCĂU-CLUJ-GALAŢI-TIMIŞOARA-TURNU SEVERIN-TÎRGU JIU-TURNU MĂGURELE-BUCUREŞTI.
1.4.- AL PATRULEA TRASEU ENERGETIC este:
DEVA-TIMIŞOARA-IAŞI-ŢÎPOVA-GALAŢI-BRAŞOV-BOROŞTENI-DEVA.
Sunt zeci de astfel de scheme energetice în România(era anul 2004).
Dar nu uitaţi că din TÎRGU-JIU pornesc spre toţi centrii( vortexuri ) energetici ai Spaţiului Românesc( şi nu numai ) astfel de tuburi de lumină colorate .
Image Hosting by PictureTrail.com

2.- Completări necesare aduse de Maestrul Spiritual Celest Eli
Să ştiţi dragii mei, că toate traseele energetice pot lua culori diferite, în funcţie de necesitate.
Culorile aferente traseelor energetice menţionate anterior de Învăţătorul nostru IISUS CRISTOS , au fost operaţionale pentru momentul în care vi s-a făcut transmisia, dar ele se schimbă permanent.
Aceste trasee de lumină sunt materializarea activităţii Entităţilor de Lumină, care le ţes sub forma unei pânze de lumină peste tot teritoriul Românesc.
Şi acum să vă ofer spre exemplificare câteva trasee energetice, în continuarea firească a celor patru menţionate anterior.
2.1.- AL CINCILEA TRASEU ENERGETIC este:
BEBA VECHE-SURPLACUL DE BARCĂU-DARABANI(din judeţul Botoşani)-IAŞI- TULCEA-TURNU MĂGURELE-TURNU SEVERIN-BEBA VECHE.
2.2.- AL ŞASELEA TRASEU ENERGETIC este:
TIMIŞOARA-CONSTANŢA-BUHUŞI-SATU MARE-TÎRGU JIU-
BUCUREŞTI-TIMIŞOARA.
2.3.- AL ŞAPTELEA TRASEU ENERGETIC este:
ORADEA-SUCEAVA-IAŞI-CLUJ-ARAD-SIBIU-TIMIŞOARA-RM. VÎLCEA-
BRAŞOV-GALAŢI-ORADEA.
Dacă vă interesează rolul culorilor prin care se manifestă aceste trasee energetice, faceţi o corespondenţă între aceste culori şi chakrele corpului fizic.
Image Hosting by PictureTrail.com


18.- Trasee Energetice care pornesc din Piramidele Fizice Celeste, spre diferite localităţi-zone Româneşti.
Image Hosting by PictureTrail.com

1. – Iisus Cristos ne exemplifică Piramida Fizică Celestă a Munţilor Apuseni
1.1. - Timişoara - culoare roşie ;
1.2. - Arad - culoare galbenă ;
1.3. - Oradea - culoare verde deschis ;
1.4. - Satu Mare - culoare verde deschis ;
1.5. - Cluj Napoca - culoare verde închis
1.6. - Suceava - culoare roşie ;
1.7. - Braşov - culoare galbenă ;
1.8. - Sibiu - culoare albastră
Image Hosting by PictureTrail.com

Desecretizare făcută în data de 14 februarie 2004, într-o meditaţie colectivă la Sântana de Arad (mesageri: Anghel Alexandrina, Neghiu Aurora şi Floare Bândariu).

2.- Maestrului Eli ne spune:
Domnul Iisus Cristos a ales ca acum să discutăm concret despre centrii energetici ai fiecărei Piramide Fizice Celeste din România, inclusiv despre traseele energetice care pornesc din interiorul lor spre diferite oraşe ale minunatului vostru Spaţiu Românesc

(Gicu Dan, NOTĂ: Prezenta detaliere de localităţi Româneşti este necesară tuturor cetăţenilor din alte ţări ale Terrei, care vor să se obişnuiască cu denumirile Româneşti, dar mai ales pentru cei care vor să şi viziteze anumite localităţi din România în viitor).
2.- Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti,
din Piramida Fizică Celestă a Munţilor Făgăraş:
1. - Suceava- culoare verde;
2. - Satu Mare- culoare verde;
3. - Bucureşti- culoare verde;
4. - Cluj- culoare verde;
5. - Buzău- culoare verde;
6. - Constanţa- culoare verde;
7. - Botoşani- culoare galbenă;
8. - Tulcea- culoare galbenă;
9. - Surplacul de Barcău- culoare galbenă;
10. - Arad- culoare galbenă;
11. - Turnu Severin- culoare galbenă;
12. - Bucureşti- culoare galbenă;
13. - Tîrgu Jiu- culoare galbenă;
14. - Braşov- culoare galbenă;
15. - Timişoara- culoare roşie;
16. - Cluj- culoare roşie;
17. - Bistriţa- culoare roşie;
18. - Satu Mare- culoare roşie;
19. - Vaslui- culoare roşie;
20. - Ialomiţa(râu la vărsarea în Dunăre)- culoare roşie;
21. - Slobozia- culoare roşie;
22. - Curtea de Argeş- culoare roşie;
23. - Bucureşti- culoare mov;
24. - Năvodari- culoare mov;
25. - Tîrgu Neamţ- culoare mov.
Image Hosting by PictureTrail.com

3. - Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti, din Piramida Fizică Celestă a Munţilor Ceahlău-Vârful Toaca:
1. - Oradea- culoare verde;
2. - Miercurea Ciuc- culoare verde;
3. - Făgăraş- culoare verde;
4. - Turnu Severin- culoare verde;
5. - Vaslui- culoare verde;
6. - Constanţa- culoare verde;
7. - Satu Mare- culoare verde;
8. - Oradea- culoare verde;
9. - Cluj- culoare verde;
10. - Miercurea Ciuc- culoare verde;
11. - Sfîntu Gheorghe- culoare verde;
12. - Tulcea- culoare verde;
13. - Bucureşti- culoare verde;
14. - Tîrgu Jiu- culoare verde;
15. - Suceava- culoare galbenă;
16. - Oradea- culoare galbenă;
17. - Retezat- culoare galbenă;
18. - Tismana- culoare galbenă;
19. - Craiova- culoare galbenă;
20. - Slobozia- culoare galbenă;
21. - Chişinău- culoare mov;
22. - Vaslui- culoare mov;
23. - Timişoara- culoare mov;
24. - Bucureşti- culoare mov.
Image Hosting by PictureTrail.com

4. - Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti, din Piramida Fizică Celestă a Munţilor Retezat:
1. - Reşiţa- culoare verde;
2. - Turnu Severin- culoare verde;
3 .- Braşov- culoare verde;
4. - Iaşi- culoare verde;
5. - Baia Mare- culoare verde;
6. - Oradea- culoare verde;
7. - Cluj- culoare verde;
8. - Miercurea Ciuc-culoare albastră;
9. - Bucureşti- culoare albastră;
10. - Tîrgu Jiu- culoare albastră;
11. - Chişinău- culoare mov;
12. - Oradea- culoare mov;
13. - Timişoara- culoare mov;
14. - Reşiţa- culoare mov;
15. - Tismana- culoare mov;
16. - Tîrgu Ocna- culoare mov;
17. - Cehlău- culoare galbenă;
18. - Surplacul de Barcău- culoare galbenă;
19. - Arad- culoare galbenă;
20. - Vaslui- culoare galbenă;
21. - Tîrgu Jiu- culoare galbenă.

Image Hosting by PictureTrail.com

5. - Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti, din Piramida Fizică Celestă de la Tismana:
1. - Beba Veche- culoare galbenă;
2. - Surplacul de Barcău- culoare galbenă;
3. - Cluj- culoare galbenă;
4. - Suceava- culoare galbenă;
5. - Botoşani- culoare galbenă;
6. - Tîrgu Neamţ- culoare galbenă;
7. - Timişoara- culoare verde;
8. - Tîrgu Jiu- culoare verde;
9. - Parîngu Mare- culoare verde;
10. - Slobozia- culoare verde;
11. - Ceahlău- culoare verde;
12. - Oradea- culoare verde;
13. - Iaşi- culoare roşie;
14. - Cluj- culoare roşie;
15. - Satu Mare- culoare roşie;
16. - Sfîntu Gheorghe- culoare roşie;
17. - Năvodari- culoare roşie.
Image Hosting by PictureTrail.com

6. - Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti, din Piramida Fizică Celestă a Munţilor Parângu Mare:
1. - Bucureşti- culoare verde;
2. - Constanţa- culoare verde;
3. - Botoşani- culoare verde;
4. - Oradea- culoare verde;
5. - Cluj- culoare verde;
6. - Tîrgu Jiu- culoare roşie;
7. - Craiova- culoare roşie;
8. - Vama Veche- culoare roşie;
9. - Oradea- culoare roşie;
10. - Arad- culoare roşie;
11. - Cluj- culoare galbenă;
12. - Miercurea Ciuc- culoare galbenă;
13. - Chişinău- culoare galbenă;
14. - Vaslui- culoare galbenă;
15. - Constanţa- culoare galbenă;
16. - Tismana- culoare albastră;
17. - Bucureşti- culoare albastră;
18. - Timişoara- culoare albastră;
19. - Constanţa- culoare albastră;
20. - Surplacul de Barcău- culoare albastră;
21. - Satu Mare- culoare albastră;
22. - Arad- culoare albastră;
23. - Oradea- culoare albastră.
Image Hosting by PictureTrail.com

7. - Trasee Energetice care pornesc spre diferite zone Româneşti, din Piramida Fizică Celestă a Munţilor Bucegi:
1. - Turnu Severin- culoare mov;
2. - Tîrgu Jiu- culoare mov;
3. - Arad- culoare mov;
4. - Timişoara- culoare mov;
5. - Cluj- culoare mov;
6. - Bucureşti- culoare galbenă;
7. - Iaşi- culoare galbenă;
8. - Cluj- culoare galbenă;
9. - Baia Mare- culoare galbenă;
10. - Vaslui- culoare albastră;
11. - Cîmpulung Moldovenesc- culoare albastră;
12. - Hunedoara- culoare albastră;
13. - Bucureşti- culoare verde;
14. - Parîngu Mare- culoare verde;
15. - Satu Mare- culoare verde;
16. - Baia Mare- culoare verde;
17. - Oradea- culoare verde;
18. - Suceava- culoare verde.
Image Hosting by PictureTrail.com

Gicu Dan: Reţineţi şi Materializaţi (valabil pentru toată Terra).
Este mai mult decât necesar, ca aceste schiţe să fie imprimate color,
şi aşezate cu sau fără ramă în orice casă sau birou, deoarece ele emit foarte multă Energie de Echilibru.
DE asemenea, producătorii de produse naturale alimentare şi nealimentare, pot utiliza ca imagine (eventual redesenate) de prezentare a produselor lor schiţele din acest ghid, deoarece imaginea în sine, racordează clientul privitor al etichetelor-ambalajelor pe energia Cristică 5Dimensională.
19. - TRASEE ENERGETICE cu Energii de Echilibrare, pornite din ROMÂNIA SPRE ALTE ŢĂRI ALE TERREI Maestrul Eli detaliază:
1. - Egipt(Cairo)- culoare verde;
2. - Mauritania(Nouakchott)- culoare galbenă;
3. - Libia(Tripoli)- culoare verde;
4. - Italia(Roma)- culorile mov şi roşu;
5. - Anglia(Londra)- culorile verde şi galben;
6. - Spania(Madrid)- culorile mov, verde şi roşu;
7. - Brazilia(Brasilia)- culorile galben şi mov;
8. - Argentina(Buenos Aires)- culorile roşu şi verde;
9. - Mexic(Ciudad de Mexico)- culorile galben, roşu şi albastru;
10. - SUA: pentru New York- culoare verde;
pentru Philadelphia- culoare albastră;
pentru Washington D.C.- culoare mov;
pentru Denver(statul Colorado)- culoare verde;
pentru Phoenix(statul Arizona)- culoare verde;
pentru Los Angeles- culoare galbenă;
pentru Chicago- culoare mov;
11. - Canada(Toronto)- culoare verde;
12. - Australia(Canberra)- culorile galben şi verde;
13. - Tailanda(Bangkok)- culoare verde;
14. - China; duş peste toată ţara- culoare galbenă;
15. - Mongolia(Ulan Bator)- culoare roşie;
16. - Suedia(Stockholm)- culoare verde;
17. - India(duş peste toată ţara)- culorile roşu, galben, albastru şi verde;
18. - Rusia(Moscova şi Leningrad);duş- culorile roşu, mov, verde, albastru şi galben;
19. - Ucraina(Kiev);duş- culorile roşu, mov, verde, albastru şi galben;
20. - Kazahstan(Astana);du- culorile roşu, mov, verde, albastru şi galben;
21. - Rep. Moldova(Chişinău):duş- culorile roşu, mov, verde, albastru şi galben;
Trebuie să înţelegeţi dragii mei, că aceste energii indiferent de vibraţie-culoare, pornesc separat din Spaţiul Românesc spre celelalte zone ale Terrei sub forma unui jet puternic de lumină, iar unde este cazul, acest jet se constituie într-un duş de o singură culoare, care se împrăştie pe spaţiul respectiv.
În conformitate cu nominalizările anterioare, fiind mai multe trasee energetice care pornesc din România spre anumite ţări, jeturile respective în atmosferă se transformă în duşuri de lumină suprasensibilă colorată, care prin împrăştiere se interpătrund coloristic în spaţiul respectiv.
Pentru a întregi informaţia prezentată şi pentru a uşura înţelegerea acestui fenomen, să exemplificăm aceste realităţi extrasenzoriale pe relaţia România- Japonia, deoarece poporul Japonez are un potenţial cu adevărat profetic în susţinerea României ca Centru Spiritual Divin, în Noua Epocă Spirituală care se naşte.
(Gicu Dan, Notă: Sper ca poporul Japonez să aleagă să fie aşa şi să reţinem faptul ca atât Împăratul cât şi Prinţul Japoniei au vizitat România tocmai datorită rezonanţei lor cu aceste Energii Miraculoase ale României. Totodată, Prinţul Charles al Angliei a vizitat România, tot în acelaşi context de rezonaţă cu aceste energii, de 8 ori până în anul 2009).
Reamintesc faptul, aşa cum vă spunea şi Maestrul Tobias prin Coldre în cercul Shaumbra întrunit la Bucureşti în data de 18 Aprilie 2004, că: ROMÂNIA ESTE ŢARA ENERGIILOR DE ECHILIBRU PENTRU ÎNTREGUL SPAŢIU TERESTRU.
Şi în cazul Japoniei, Entităţile de Lumină Celestă preiau Energiile de Echilibru depozitate în România şi sub formă de jeturi (fluxuri, tuburi, culoare) colorate, aceste energii sunt dirijate spre spaţiul Japonez în funcţie de nevoile iminente.
De exemplu, azi 22 Aprilie 2004 ora 15 după meridianul de la Bucureşti (ora 13 GMT), Entităţile de Lumină Celestă duc din România spre Japonia fluxuri- jeturi de lumină pe frecvenţa următoarelor culori: roşu, verde, mov, galben şi albastru.
Aceste trasee de lumină se constituie în momentul de faţă în cele mai puternice jeturi care pornesc din România spre exteriorul graniţelor sale fizice şi energetice, iar în atmosfera Japoniei se transformă în cele mai puternice duşuri.
Energiile de echilibru a căror culoare am menţionat-o anterior, intră în scoarţa întregului spaţiu fizic şi metafizic al Japoniei, curăţindu-l de imense volume de energii de frecvenţă vibraţională joasă, iar oamenii locului absorb aceste energii de echilibru inclusiv prin tălpi în corpurile lor fizice şi energetice.
Indiferent de culoarea lor, aceste energii aparţin Noilor Energii ale Noului Pămînt, care purifică şi înlătură vechea energie a vechiului Pămînt, lăsând în urma lor după purificare o Lumină Nouă de vibraţie Argintie.
Acest proces de Energizare, Purificare şi Echilibrare care porneşte din România spre întreaga planetă Pământ, este un proces de durată, de aproximativ 200- 300 de ani; mai repede se poate termina acest proces, dar mai târziu de 300 de ani NU.
În finalul acestui proces, nu va mai exista nici-o capitală şi nici-o ţară a Terrei, care să nu fie racordată la Energiile de Echilibru ale României.
Mulţumim Maestre Eli.
Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

Te invitam sa comentezi
romaniaesoteric.blogspot.com

Piramide Extraterestre în Giza

Piramide în Giza regal înmormântare este complex, asemănătoare cu una dintre cele mai vechi civilizatii din lume. Situat într-o zonă numită Giza, care face parte din capitalul egiptean, Cairo. Acesta este un complex de clădiri vechi, din perioada de aproximativ circa 3.000 de ani inainte de Hristos. Acesta este ultimul dintre cele şapte minuni ale lumii. 
construirea piramidei lui Keops
Největší aici este piramida lui Keops, care este numit, de asemenea, Chufuova. Această piramidă este de 138 de metri de mare, înălţimea sa iniţială a fost de 147 de metri, cu toate acestea. De câteva mii de ani toată lumea care uimeste-l vede. Se cântăreşte 6 milioane de tone. A fost construit cu ajutorul rampe, sisteme de pârghii, role şi sănii trase de boi. Pentru această zi, dar consideră că acesta a construit mai multe civilizaţii extraterestre. Piramida intreaga a fost iniţial acoperită cu calcar alb, lustruit. Întreaga garnitură, dar a pierdut. Este mai târziu folosit pentru a construi case în Cairo. Un sistem complex de camere subterane şi trage una dintre lucrările rând de arta veche. Structura sa este simplu. Acesta este construit pe o outcropping stâncos şi are o pantă abruptă. 
Třetí Mykerinos Piramida Giza Piramida majore în piramidă este Mykerinos. Acesta se află aproximativ 200 de metri de piramidei Khafre. Este de 62 de metri de mare. Lungimea din laturile sale se află la 108 de metri. În legătură cu moartea prematură a suveran a rămas neterminată. Astfel, a fost finalizat în mare măsură cărămizi rapid uscate. 
Významnou Sfinxul este construirea Sfinxul. Aceasta este o statuie colosală de un leu culcat cu cap de om. Sfinxul este probabil cel mai faimos monument egiptean din lume. Situat lângă Marea Piramida lui Keops. Lăsaţi-o să stea Chefrén Faraon. Se spune, capul este portretul său. Sfinxul este sculptat de la rock este de 21 de metri înălţime şi 74 metri lungime. Aceasta a fost iniţial acoperit cu ipsos şi pictate. Acum Piramide în Giza destinaţie turistică populară. atrage anual mai mult de 3 milioane de vizitatori.

Te invitam sa comentezi

Misterele Lumii

Recent Posts

Inregistreaza-te

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu