Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

duminică, 20 noiembrie 2011

Dumnezeu si ingerii sunt extraterestrii

Dumnezeu si ingerii sunt extraterestrii

Titlul acesta este foarte straniu daca ne gandim ca persoana care vrea sa povesteasca o versiune diversa a istoriei trecutului nostru in comparatie cu aceea care ne este povestita de oamenii de stiinta este un nimeni ca multi altii. Un nimeni care este obosit sa asculte lucruri pe care lumea oamenilor de stiinta ni le prezinta ca adevaruri absolute dar care nu pot fi sustinute de marturiile pe care lumea antica ni le-a lasat. E ca si cand aceasta lume misteriosa de invatati rade de aceea care astazi se considera invatati lumii moderne dar care nu sant in stare sa dea o solutie sau un raspuns pentru operele care stau in picioare de mii de ani, mult mai durabile, mult mai frumoase, mult mai perfecte si misteriose decat tot ceea ce tecnologia noastra cea mai avansata a descoperit pana azi. Cum e posibil? Nu exista miracole, mistere, mirajuri sau vreo magie in lumea aceasta vechie, nu exista tehnologii necunoscute, nu dragii mei. Raspunsul e foarte simplu. Incurcatura si intrebarile fara raspuns au fost create de stapanii lumii noastre ca sa nu reusim sa aflam adevarul, tocmai ca sa nu stim, sa nu intelegem care este istoria noastra, cine santem si de unde venim si cine sant cei care au construit pe tot pamantul opere eterne care rad de locuintele noastre asa de fragile care pot fi transformate in pulbere oricand vantul va bate cu mai multa putere dar de care noi santem foarte mandri.
Afirmam cu cativa ani in urma ca adevarata noastra istorie si trecut este scris in ceea ce astazi chemam legende si mituri, mici istorii cu zei, dragoni, zane si mistere cu care noi adormin copii. Cum este posibil? Cum este posibil ca nimeni sa nu gandeasca ca acele basme reprezinta trecutul glorios al omenirii , un trecut plin de lupte impotriva patronilor nostrii: zeii? Un trecut in care eroii umani si-ai dat viata ca sa infrnga aceasta rasa se fiinte care erau in unele cazuri mult mai slabi decat noi?
Ce ati zis? Ca nu trebuie sa credem in mituri? Aaa, bine. Daca sant mituri sau legende atunci de ce exisista intrebari carora nimeni nu le poate da un raspuns, a parte acesta? Hai sa vedem un pic..
  • daca zeii nu au esistat de ce toata lumea antica vorbeste de ei? Cand ma refer la acele vremuri  ma gandesc si la triburile care traiesc in jungla sau in muntii  unde civilizatia nu a putut ajunge dar care vorbesc la fel despre zeii pe care inaintasii lor i-au cunoscut. Ce au facut toti? Au vorbit intre ei si s-au pus de acord ca sa pacalesca generatiile vitoare cu povesti despre zei?
  • ce sant aceste perfecte piramide, ziduri, castele gigantice costruite pe tot pamantul cu o tecnologie pe care noi astazi nu o avem?
  • de ce omul se inchina si adora zeii si mai presus de toate unde a invatat sa fie sclav? A  invatat de la ei pentru ca rasa noastra a fost sclava zeilor.
  • ce aveau asa de straniu aceste creature ca intotdeauna veneau recunoscute de departe  ca fiinte non umane?
  • de ce aceste creature adorau sacrificiile  si se imbatau cu sangele  pe care il beau de la victimele sacrificate?
  • de ce aceste creaturi pareau imortale si imposibil de invins?
  • de ce zeii se casatoreau sau pacaleau ficele si fii muritorilor?
  • de ce erau gelosi pentru ca de multe ori oamenii erau mai frumosi, mai tari sau mai buni ca ei?
  • si mai presus de orice de ce toti vorbesc de zei care erau animale?
Sant sigura ca raspunsurile lumii stiitifice nu se vor schimba si vor fi mereu aceleasi pe care le stim deja, iar atunci ma vad obligata sa incerc si eu sa raspand la aceste intrebari chiar daca nu am fost preparata in importante universitati de persoane “cu mare experienta”. Eu sant fericita ca nu am fost in nici o institutie de acest gen care spala creierul persoanelor impunandu-si doar versiunea lor in asa fel incat sosesti acolo agil ca un vultur si te intorci inteligent ca o oaie.
Am sa incerc sa supun atentiei voastre o parte dintre cele mai importante si cunoscute scrieri si marturii antice pe care de obicei le chemam legende sau mituri.
Inainte de toate voi incepe cu povestirea lui Homer, Iliada si chiar si Odiseea, care vorbesc de neinfricati eroi care au luptat alaturi de zei la Troia. Pentru multe persoane este una dintre cele mai frumoase legende cu care mamele isi adormeau fii, pana intr-o zi cand un om s-a gandit sa verifice daca aceasta povestire est adevarata. Acest om se chiama Heinrich  Schliemann care in 1871 pleaca in calatorie catre stramtoarea Drdanele pe cheltuiala sa, locul unde Homer povesteste ca se gasea o cetate mare si frumoasa costruita de zeii Apollo si Poseidon, o cetate care avea pana si portile de aur, cunoscuta ca  imposibil de cucerit si foarte bogata, o cetate unde langa portile sale au luptat cei mai mari eroi  ai oamenilor impreuna cu zeii-Troia. Ei bine cetatea a fost descoperita exact in locul in care Homer povesteste  istoria ei. Lumea stiintifica din acea vreme la fel ca cei din vremea noastra l-au acompaniat pe Heinrich cu rasul lor badjocoritor si l-au discreditat multi ani pana intr-o zi cand descopera o parte din imensul tezaur al regelui Priam cu care face o salba impresionanta pentru sotia sa si cu care reuseste sa astupe gura acelor incompetenti, gemenii celor de azi. Mareata Troia era pusa intr-un loc unde sub ea esistau alte orase dispuse pe noua nivele sub pamant, din care cel mai vechi apartinea neoliticului. Ce vechie si frumoasa a fost Troia. Acum ma intreb un alt lucru: deci razboiul si cetatea au existat, o parte din imensul tezaur al lui Priam a fost gasit; atunci de ce nu trebuie sa cred ca alaturi de oamenii mortali au luptat si zeii, ca toti acei eroi erau semizei, ca aveau o forta esita din comun, ca erau giganti si ca razboiul a inceput din vointa zeilor? De ce nu trebuie sa cred ca Troia era asa de mare,  puternica si imposibil de invins cand razboiul pentru cucerirea ei a durat 10 ani? De ce nu trebuie sa cred in profetia care zice ca cetatea putea sa fie cucerita numai daca locuitorii e ii spargeau zidurile, din moment ce asa s-a si intamplat? De ce trebue sa credem mereu doar jumatate din ceea ce se adevereste a fi real? De ce trebuie sa acceptam doar ceea ce vor o gramada de incompetenti mincinosi? De ce trebuie sa iau de bun doar ce cred si considera ei ca e bun? De ce? Eu nu am creier sa judec? De ce trebuie sa zic mereu da cand bunul meu simt si probele demonstreaza contrariul?
Hai sa vedem un alt exemplu care nu e asa de cunoscut cum e primul dar asta nu inseamna ca nu e la fel de interesant.
In continentul african locuieste in statul Mali un trib de oameni chemati Dogon, un popor care se ocupa cu agricoltura si cu cresterea animalelor. Sistemul lor social e structurat in sate indipendente. Acest popor a avut primul contact cu lumea civilizata  la inceputul anilor 1900 o data cu sosirea in acele parti a doi oameni de stiinta francezi  Marcel Griaule si Germaine Dieterlen care au reusit sa ii apropie pe bastinasi ca sa-i studieze. Au ramas acolo 20 de ani si tot ce au reusit sa descopere despre acest misterios popor l-au adus la cunostinta lumii stiintifice. Ei au descoperit tradizia, cultura, si cunostintele Dogonilor. Erau buni lucratori in lemn si piesa lor cea mai importanta era masca care era utilizata la ceremonii, la dans si in riturile funerare. Sarbatoarea cea mai importanta a lor e Sigui, care se tine o data la 60 de ani. Este o sarbatoare importanta in onoare lui Sirius, steaua pe care ei inexplicabil o cunosc foarte bine din vremuri foarte vechi. Stiau chiar ca se trateaza de un sistem de trei stele. Steaua Sirius, chiamata si Sirius A are aproape de ea alte doua companii stelare din care una e invisibila cu ochiul liber. Aceste insotitoare solare se chiama Sirius B si Sirius C . Sirius B este chiemata de Dogon in limba iniziatica Po-Tolo unde Tolo inseamna stea iar Po este numele unei mici plante graminacee care are ca particularitate faptul ca este de dimensiuni foarte mici dar foarte grea, foarte densa. De curand s-a descoperit ca Sirius B este o micuta alba foarte densa care fu botezata Digitaria de la numele plantei. Dogonii stiau si faptul ca Digitaria se invarte in jurul lui Sirius A  cu o orbita eliptica intr-o perioada de 50 de ani si cunosc pozitia lui Sirius A  fata de orbita descrisa de Sirus B, care este departata 8,6 ani lumina  de pamant; si ca Sirius A este steaua principala a constelatiei Cainele Mare. Ei mai cunosc existenza unei  alte insotitoare a lui Sirius A care acompaniaza Po-Tolo in rotatia ei in jurul stelei principale pe care au chiamato Maya sau Sorgo stea  care in zilele noastre a capatat denumirea de Sirius C si care este de 4 ori mai usoara decat SIRIUS B,  care se roteste in jurul lui Sirius A in 6 ani. Aceasta stea nu se poate vede a cu ochiul liber si fu descoperita in 1997. Dar cunostintele poporului Dogon merg cu mult mai deoarte decat cele ale stiintei moderne din acele timpuri pentru ca ei stiau ca pamantul este round si se invarteste in jurul axei sale cat si in jurul soarelui impreuna cu alte planete din sistemul solar, ca Luna e moarta si seaca , ca universul e format dintr-o imensitate de stele si de viata inteligenta, ca galaxia noastra Calea Lactee  are o miscare in forma de spirala impreuna cu planetele si cu soarele.
 Cum faceau ei sa aibe aceste cunostiinte cand stiinta a descoperit aceste lucruri doar in secolul XX? Ei bine raspunsul ni-l dau tot ei; care zic ca  au fost zeii pe care ii chiama Nommo, un popor care vine di cer cei care i-au invatat aceste lucruri. Aceste fiinte, zic ei, “au cunostinte mult superiore fata de noi iar aspectul lor e de jumatate oameni si jumatate pesti, adica anfibii. Nommo a venit cu nava lui rosie intr-un nor de fum cu tunete e fulgere pana cand au coborat pe pamant. Atunci totul a incetat si nava a devenit alba. In acest timp in cer a aparut o stea care dupa un pic de timp a disparut foarte repede in departare” (probabil astronava- mama). Ei povestesc ca Nommo i-au invatat ca “energia vitala pe pamant e apa…aceasta energie o au pana si pietrele pentru ca totul este umed ..Nommo a coborat pe pamant aducand cu el fire de plante care cresteau in campii ceresti….Dupa ce au creat pamantul, plantele si animalele, Nommo a creat prima pereche umana de la care s-au nascut apoi 8 fii, stramosii nostri. Acesti oameni au trait extraordinar de mult.” Dar Dogonii nu cunosteau doar calendarul stelei Sirius ci si unul solar si aveau un calendar agricol  particolar. Aveau cunostinte despre  Venus si despre Giove si cunosteau chiar si satelitul lui Saturn, Febe.
Cand cei doi certatatori francezi au vorbit despre cunostintele uluitoare pe care le posedau Dogonii oamenii de stiinta, ca de fiecare data, au gasit cele mai ricole scuse ca sa explice aceste cunostinte exceptionale pe care le avea un popor jumatate salbatic care traia ca stramosii omului, in epoca de piatra. Acest popor este proba vie ca stiinta, tecnologia,  si constructiile care se gasesc risipite pe  tot pamantul sant opera zeilor. O fi un caz? Hai sa mergem inaiante.
Exista o carte care povesteste lucruri incredibile incat e imposibil sa nu te gandesti ca ceea ce auzi e fantezie, doar ca, pentru a gasi probele care sustin autenticitatea celor scrise au murit in conditii foare misteriose doua persoane; autorul si cel care inainte de el s-a occupat de aflarea acelorasi probe; oameni care au dedicat o parte a vietii loro in cautarea adevarului. Cand autorul a avut aceste  probe in mana  a fost ucis ziua in amiaza mare la Rio de Janeiro in fata luxoaselor hoteluri din Copa Cabana. Dupa moartea lui Karl Brugger, autorul aceste incedibile aventuri, Consulatul german din Rio de Janeiro a perchizitionat locuinta sa si, povesteste fratele sa:” au luat la consulat documentale , amintirile  si fotografiile facute de fratele meu in timpul expeditiei sale. Se intampla un lucru ciudat in consulatul din Rio. Dupa ce au fost luate documente, acolo au fost niste tentative de furt; lucru care nu n-a mai intamplat pana atunci. Mai mult consulul german din Rio de Janeiro a fost transferat in Coasta de Fildes si a luat cu el tot materialul lui Karl” povesteste fratele sau, functionar in Ministerul de Interne german. Iata un alt caz in care adevarul vine ocultat de putere… Dar ce povesteste asa de ciudat acceasta carte care la prima vedere pare o legenda?
E bine, zice ca: in jungla care e vecina cu hotarele dintre Brazilia, Peru, Bolivia  si Argentina exista un trib de indieni albi care vorbesc germana, care locuiesc intr-un oras subteran de o marime impresionanta, pe 9 nivele  sub pamant construit de catre Maiestri, un popor venit din cer si care le-a adus lor stiinta si civilizatia. Un popor care a construit cu multi ani inainte toate minunatele orase din America de Sud care au fost distruse, o parte de barbarii albi, si o parte de devastatoare catastrofe care au distrus pamantul in decursul anilor, pe care ei ii socotesc  plecand de la 60.000A.C.pana la 10.481A.C. timpul cu istoria nescrisa de stramosii lor.  Iar de la 10.481 A.C. pana in zilele noastre timpul cu storia care a fost scrisa.
Se vorbeste de rase de zei diverse care lupta intre ei pentru supremazie, despre aspectul lor diferit, despre tecnologii necunoscute oamenilor, despre navete spaziale unde oamenii dormeau acoperiti de un lichid care ii mentinea in viata, de un singur imperiu impartit in regate de doi frati veniti din stele: unul in Europa si unul in America.  Mai vorbeste inca de razboaie de cucerire, de tehnici de constructii bazate pe levitatie a obiectelor grele, de viata eterna , de calendare e catastrofe care au schimbat fata pamantului , cursul riurilor, pozitia mutilor ba  chiar si uscatul. Mai vorbeste despre 130 de familii de zei care au schimbat omul existent pe pamant , ca au ales un popor care trebuia sa invete  restul oamenilor stiinta si regulile zeilor. Mai vorbeste de 13 locuinte subterane construide de Maestrii si de un labirint de galerii, de intoarcerea zeilor la fiecare 6.000 de ani, de o scriere vechie si de indienii care in al doilea razboi momdial au fost vizitati de soldati germani care nu s-au mai intors in patria lor ci care au ramas aici casatorindu-se cu femeile din tribul lui Tatunca Nara ultimul rege al tribului ales de zei si care multumita acestor casatorii mixte vorbesc germana si sant albi.
Tatunca Nara a vorbit cu Brugger si i-a povestit istoria poporului sau, poveste care a fost inregistrata pe 12 casete audio, i-a aratat manuscrisurile cu scrierea vechie a stramosilor sai, document care dupa parerea autorului care a publicat descoperirile pe care  Karl le-a adunat se gasesc in bibliotecile Vaticane.
Si asa iata un alt document care nu vine luat in considerare pentru ca e imposibil, nu se poate verifica, incomod si neadevarat pentru ca nu a fost aprobat de stiinta care probabil a ordonat moartea autorului; si nu a fost mediatizat in vreo tranmisiune televisiva ca sa poata fi prins in considerare. Apoi nu sant fonduri pentru a relua cautarile in jungla..hai vedetiva de treaba… fonduri se gasesc dar o descoperire de acest gen ar insemna sa ajungem la un alt adevar  si ar insemna sa descoperim minciunile cu care am fost crescuti pana acum.
Acum am sa va vorbesc de o alta scriere foarte vechie , un poem babilonez gasit cand s-au facut sapaturi pentru aducerea la lumina a orasului Ninive. Se gasea in biblioteca de tablite de argila a regelui Assurbanipal (669-626°.c.) si care a fost intitulat Epopea lui Ghilgames. Cateva pasaje se regasesc intr-o versiune sumera si mai veche  care este al doilea exemplar gasit si care are o vechime de 2000 de ani A.C. Astazi nu sant dubii ca versiunea originala este cea sumera. Aceasta antica istorie ne spune ca Ghilgames era un rege, constructorul orasului Uruch, fiul unui om si al unei zeite, o fiinta de o frumusete si de o putere uluitoare printre muritori. El, marele rege aude ca in regatul sau exista un om complect salbatic care a fost creat de zei si care ajuta animalele, prietenele sale,  sa scape din capcanele puse de vanatori. Acest om se chiama Enkidu si regele vrea ca sa-l civilizeze. Pentru asta decide ca sa-l faca sa intalneasca una deintre cele mai frumoase femei di regat cu care el sa stea o saptamana. In acest fel aceasta fiinta devine incet, incet  civilizata iar regele il poarta la palat. Aici un zeu il rapeste si il duce in zbor intr-o calatorie spaziala care vine povestita in prima persoana. Cei doi prieteni decid sa mearga in teritoriul zeilor ca sa omoare un taur (probabil o arma infernala) a acestora. Cand se intorc Enkidu se imbolnaveste de o boala misteriosa care il face pe rege sa creada ca vine della respiratia veninoasa a animalului zeilor(taurul). Enkidu moare iar Ghilgames distrus gandeste ca intr-o zi va muri si el. Acest lucru il face sa se decida sa mearga sa caute planta care iti reda nemurirea. Ca sa afle unde se gaseste el trebuie sa vorbesca cu Utanapistim, omul care a supravietuit potopului si care era considerat tatal oamenilor. Cei doi vorbesc in prima persoana, iar tatal oamenilor ii povesti amanuntit cum a fost potopul si unde trebuie sa mearga ca sa gaseasca planta. Dupa un drum lung gaseste planta si se opreste langa un put ca sa-si faca baie. Un sarpe atras de miros mananca planta di devine tanar si nemuritor. In felul acesta marela rege se intoarce in tara sa fara planta care il facea nemuritor pentru ca nu a ascultat de zeii care i-au spus ca ei au creat omul muritor pentru ca nemurirea au oprit-o pentru ei deci planta era interzisa.
Desigur aceasta istorie poate fi ignorata de persoane care cred in legende , dar cu siguranta nu de cele care isi dau seama ca in acesta istorie se povesteste de un zbor spatial, de un om salbatic creat de zei, de o boala misteriosa cauzata de tecnologia zeilor si de nemurire.
Cum faceau de stiau asa de multe lucruri oamenii vechiului Sumer, o civilizatie asa de evoluata incat este considerata inceputul civilizatiei noastre, o civilizatie complexa dar aparuta din neant?
O alta marturie care vorbeste despre existenta zeilor este Cartea lui Enoch, un manuscris foarte controversat intre stiinta si biserica, dar plin de povestiri foarte particulare care nu trebuiau sa fie cunoscute in acea epoca. Enoch este al saptelea patriarh biblic, o fiinta care a umblat cu dumnezeu si care a fost luat in cer de dumnezeu, asa cum zice biblia. Intr-adevar sa umblii cu dumnezeu inseamna sa fii o fiinta aleasa, unul care cunoaste zeii, care le face visite la casele lor unde vie educat, unul care zboara cu zeii, care cunoaste secrete pe care un muritor de rand nu ar avea cum sa le stie. El, asa cum afirma a scris multe carti la indemnul zeilor, ca sa lase oamenilor marturii scrise ale vietii sale traita alaturi de zei care in versiunea gasita vin chiemati dumnezeu si ingeri. Dupa mine aceasta terminologie este noua si nu vine utilizata decat dupa nasterea cristianismului pentru ca in lumea antica nu imi rezulta din nici o marturie ca vreun popor avea religie monoteista, dar putem sa intelegem inca o data cum vechile manuscrise au fost schimbate ca sa dea nastere cultului pentru un singer dumnezeu. Oricum descoperirea acestor marturii scrise care sant in contradictoriu cu doctrina religiosa au creat un cutremur  in lumea  credinciosilor care au facut orice pentru ascunderea si discreditarea lor. Zic asta pentru ca Enoch vorbeste de fii lui dumnezeu care au coborat pe pamant si care s-au unit cu ficele oamenilor care le-au generat lor copii. Acelasi paragraf este si in biblie, doar ca in conformitate cu doctrina cristiana care zice ca ingerii sant spirite este imposibil sa explici cum niste spirite s-au unit fizic cu femeile ca sa aiba cu ele copii, posibil doar daca sarmanele spirite angelice nu erau persoane in carne si oase. Pe de o parte, pe de alta parte este o alta marturie adevarata care atesta ca biblia  e doar o copie de antice manuscrise care aveau ca protagonisti zeii. Acesti ingeri chiemati vigilanti au ramas pe pamant abandonati de dumnezeu si de ingerii lui, pedepsiti sa ramana aici pentru nesupunerea loro. Apoi vorbeste si el de diverse zboruri pe care le-a facut cu dumnezeu sau cu ingerii sai care ii aratau cum se vede pamantul de sus, i-au aratat si alte dimensioni unde traiau alte creaturi. Ingerii i-au povestit apoi despre facere, despre sfarsitul lumii, despre potop, ii vorbesc de Satana, de sufletele pacatoase, de Noe  eroul potopului si de fiul sau care semana cu ingerii. O alta carte a sa este despre astrologie unde vin povestite miscarile si perioada de revolutie a corpurilor ceresti, in timp ce o alta carte vorbeste de giganti. Sigur in timpurile vechi aceasta era o carte a istoriei umane povestita de eroii ei care erau sclavii zeilor.
Mergem mai departe si ne oprim la legendele Olimpului sau legendele grecesti care povestesc despre zeii ce locuiau acest munte. In aceste povestiri zeii erau adevarati , in carne si oase, traiau pe pamant impreuna cu oamenii, sclavii lor, aveau o tecnologie necunoscuta , erau foarte evoluati, gelosi intre ei, zburau cu diferite aparate stranii, iubeau sacrificiile si sangele, decideau soarta oamenilor, se culcau  fizic cu oamenii, sau sub forma de ploaie, de adiere sau de lumina cam in felul in care povesteste legenda  ca Maria a ramas insarcinata cu Isus.
Daca am ajuns aici nu putem sa nu ne oprim sa vorbim si de biblie ca sa ne dumirim daca in povestile sale sant mentionati zeii asa cum vin menzionati in lumea laica.
E bine, daca vreunul din voi crede ca in biblie dumnezeu nu are de a face cu zeii greseste total. Am sa va demonstrez cu cuvintele ei ca dumnezeu este capul zeilor(cum e Zeus) si ca toata aceasta carte este o cantrafacere grosolana a manuscriselor antice. Toate marturiile antichitatii legende, mituri, tablite de argila, popoarele care si astazi traiesc in jungla ne vorbesc de zei. Toate aceste popoare sau mai bine zis toata umanitatea adora zeii. Pentru tot ce trebbiau sa faca intrebau si cereau permisul zeilor si erau zeii cei care decideau. Dupa toate marturiile lor zeii au sosit pe pamant in zbor di cer ca sa-i invete pe oamenii stiinta. Dar de ce oare toate popoarele ne-au lasat asa de multe marturii despre existenza zeilor? Asa cum vin descrisi zeii erau persoane dotate de mari puteri, intelligenza, stiinta, tecnologie si erau imortali. Aveau durerile lor, ambitii, iubiri, intrigi, gelozie, compasiuni, conspiratii si erori. Dar sentimentale astea nu sant cumva si sentimente umane? Anticii ne zic ca zeii aveau un sef, suprem si toata suflarea trebuia sa i se supuna zeii, oamenii si toata creatia cerului si a pamantului. Acesta era Zeus sau Dumnezeu. Dumnezeu asta sau Zeus este creatorul tuturor lucrurilor materiale si zeii sau ingerii ajutori lui, cei care faceau voia lui. Dar si zeii sant separati intrei ei: sant cei care merg cu dumnezeu sau Zeus  si cei care nu merg cu el, in putine cuvinte cei care vor sa ii ia locul. Dar de aceste lucruri ne vorbeste si biblia de aceea am pus ambele apelative alaturi.
In biblie de nenumarate ori dumnezeu s-a suparat si a pedepsit poporul sfant pentru ca acesta foarte des  ii intorceau spatele lui dumnezeu si adora zeii netinand cont de promisiunile pe care el le facea. Pai daca poporul sfant se intorcea mereu ca sa asculte si sa se inchine la zei insemna ori ca nu erau multumiti de acest dumnezeu  ori ca aceasta divinitate monoteista este o invenzione a preotilor asa cum ziceam inainte. In aceasta scriere, a parte aceasta incapatinare de a se intoarce la cultul zeilor sant zeci si zeci de paragrafe care atesta existenza zeilor si  supremazia acestui dumnezeu asupra lor. Dar ia sa vedem versete din biblie in care dumnezeu este stapanul lor. ( daca in versiunea bibliei ortodoxe sant pasaje schimbate acest lucru este posibil doar pentru ca: ori au fost traduse gresit ori au fost ignorate. Pasajele in chestiune au fost verificate cu adevaratele pasaje care se gasesc in biblia originala  si care in mare masura au fost respectate de catolici, penticostali, martorii lui Iehova, protestanti- deci sant valide. Pe de alta parte originalul acestui articol e in limba italiana, deci incongruentele nu ne intereseaza pentru ca veridicitatea pasurilor citate este corecta). Deutro.10/17 dumnezeu este dumnezeul zeilor, (pai de unde sant atatia dumnezei daca ziceau ca el e singur?); iesirea 20/ nu o sa ai alti dumnzei in afara de mine; 2paralipo2/4 dumnezeul nostru e mai mare dacat toti dumnezeii; psalmi86/8 niciunul dintre dumnezei o dumnezeule nu este ca tine; psalmi136/1 laudati dumnezeul dumnezeilor; psalmi82(81)/1dumnezeu se ridica in asemblea divina, in mijlocul dumnezeilor el da sentinza sa; psalmo 82(81)/6 eu reflectez: santeti dumnezei, toti fii celui preainalt; psalm96(95)/4 pentru ca mare e dumnezeu …infricosator, mai presus de toti dumnezeii; psalm97(96)/7 sant ingenunchiati in fata sa toti dumnezeii; daniel 4/5 Nabucodonosor povesteste: la sfarsit vine in fata mea Daniel, care avea nume Baltazar, dupa numele dumnezeului meu si in care este spiritul dumnezeilor sfinti; deutro32/17 sacrifica demonilor care nu sant dumnezeu, dumnezeilor pe care nu ii cunosc, noi, veniti de putin timp, de care stramosii vostri nu s-au temut.”  Lista e prea lunga, iar aceste sant doar o mica parte din marturiile scrise in biblie care atesta fara  dubiu existenza zeilor al caror cap suprem este dumnezeu.
Fara dubiu explicatia crestinilor va fi ca zeii sant fara viata si ca omul trebuie sa nu se mai inchine lor, dar asta nu e adevarat: idoli sant fara viata pentru ca sant simbolurile zeilor asa cum icoanele sant simbolurile lui isus sau al altor sfinti. Idoli, ca si icoanele sant fara viata, facute da mana omului, in timp ce dumnezeii sant persoane reale pentru ca asa cum am vazut dumnezeu sta in asembleea dumnezeilor. El nu ar putea sa stea in asemblea divina in mijlocul statuilor moarte ale idolilor. Dumnezeu e dumnezeul viilor si atunci si dumnezeii sant vii.  Dar de ce se vorbeste de zei si de alti dumnezei in biblie cand conform canoanelo el este unul? Pai simplu: falsificatorii scrierilor antice in aceste versete au uitat sa schimbe cuvantul zei sau dumnezei cu acela de ingeri. Dar in acest caz nu ar fi putut pentru ca ingerii nu sant sefi, ei sant executori ai poruncilor divine si nu puteau fi numiti in inalte functii. Acesti dumnezei  care decideau destinele umanitatii ieri sant aceeasi care decid destinele oamenilor astazi: dumnezeu, zeii, ingeri de ieri = erxtraterestrii de azi.

CE ESTE TESTUL DE AUTOEVALUARE

Daca cineva deschide aceasta pagina constata ca se afla in fata  unui numar foarte mare de intrebari la care probabil stie si poate sa raspunda dar nu intelege la ce ii folosesc sau ce legatura pot sa aiba cu temele tratate de noi. Ei bine aflati ca acest test este in stransa legatura cu argumentele de care ne ocupam cat si cu munca de cercetare a prof. Malanga;  mai mult, aceste intrebari care par simple dar care in realitate au fiecare cate o semnificatie  a parte, au fost studiate si puse intr-o ordine speficifica  chiar de catre el. De ce a inventat Corrado acest test?  Incerc sa va raspund cat mai simplu ca sa puteti intelege bine de ce sant atat de importante.
Traim  intr-un secol in care stiinta si tehnica au atins faze de dezvoltare foare mare, exista un numar foarte mare de persoane care prezinta niste simtome foarte particulare care nu pot fi tratate de nici un doctor. Aceste  simtome sant de fapt niste stari care pot fi catalogate paranormale, misterioase, imposibil de explicat; am sa va dau niste exemple. Sant persoane care in timpul noptii se trezesc pentru ca simt ca alaturi de ei sau in camera mai este cineva, cineva care nu se vede dar percep o prezenta straina, altii se trezesc inebuniti de frica si constata ca parca sant paralizati, nu se pot misca, sant inlantuiti parca de lanturi nevazute care nu le permite sa miste decat ochii, altii in schimb aud sgomote in casa in miez de noapte fara ca cineva sa fie acolo ca sa le provoace. mai sant alte persoane care se trezesc dimineata desbracati de haine, cu semne pe care seara nu le-au avut, sau plini de o substanta galbena urat mirositoare.
Mai sant altii care schimba vocea, au o privire rea si urata care nu le apartine si spun lucruri stranii, sau stiu lucruri pe care ar fi imposibil sa le stie, altii au puteri nebanuite si fac lucrurile sa se sparga si in felul acesta lista nu se cva termina niciodata… Bine vor zice unii dintre voi dar astea sant probleme pe care le rezolva popa pentru ca sant provocate de diavol si nu-si au rostul aici. Nu dragii mei,  aceste lucruri stranii care vi se intampla nu au nici o legatura cu popa sau cu dracul. Aceste lucruri sant opera extraterestrilorSant ei dracu, lucifer, satana, dumnezeu. Da da ati auzit bine…si el este un extraterestru. Ei bine acum ca v-am lasat cu gura cascata vreau sa va spun ca tocmai acesta este sensul rapirilor oamenilor de catre alieni. Nu exista semne, miracole, minuni. Totul este facut de ei. Nu va nelinistiti pentru ca incet incet am sa va explic totul. Dar sa revenim.
Cei care au trecut prin astfel de intamplari sant disperati pentru ca nu stiu ce se intampla cu ei dar problema cea mai mare este ca nu stiu cui sa se planga si cum sa faca sa scape. Se duc al popi, vrajitoare, tiganci, ghicitoare platind o gramada de bani dar problema lor ramane oricum la fel cum la fel de bine pot fi oameni care sa nu-si dea seama ca au aceste probleme. Ei bine pentru astfel de oameni Corrado a facut acest test care trebuie completat cu raspunsurile povestite cu lux de amanunte. Sant intamplari din copilarie sau vise de care trebuie sa va amintiti, pentru ca orice particularitate este importanta.
Testul completat va fi trimis prin mail la adresa de jos. Totul este gratuit pentru ca castigul pe care il faci exploatand suferinta cuiva nu te va face niciodata om dar mai presus de orice cand ai capatat constiinta si stii cine esti castigul nu mai este important pentru tine, pentru ca iti dai seama ca totul este vanitate.
dorica@ufomachine.org
Dorica Manu este colaboratoare oficiala a Prof. Corrado Malanga in evaluare testelor si tratarea persoanelor rapiti de extraterestrii.
http://ufomachine.org/home/lista-collaboratori.html

Rase de extraterestrii desenati de cei rapiti

CINE ESTE PROF. DR. CORRADO MALANGA?

Acest blog isi propune sa faca cunoscute publicului roman rezultatele obtinute in domeniul OZN si al extraterestrilor de eminentul om de stiinta italian Corrado Malanga, profesor doctor la Universitatea de Chimica Organica din Pisa. In acest articol vreau sa va prezint acest cercetator si sa vorbim un pic despre motivele care l-au impins sa inceapa sa studieze acest fenomen.
Corrado Malanga asa cum am mai spus este cercetator la departamentul de chimica organica a universitatii di Pisa iar de aici am sa il las pe dansul sa se prezinte publicului roman.
” Mai presus de profesia mea de cercetator, profesor, doctor in chimica am fost tot timpul interesat de problemele care sant chiemate obiecte zburatoare neidentificate ( OZN-uri ). Am lucrat in diferite centre italiane care fac cercetari in acest domeniu dar cu multi ani in urma am abandonat centrul in care lucram. ( CUN ). De ce? Pentru ca in aceste centre nimeni nu era interesat sa cerceteze cu adevarat aceste fenomene. Aceste centre colaborau cu serviciile secrete iar descoperirile facute erau clasificate ca imposibile. Am stat 35 de ani in unul din aceste centre ufologice si dupa aproape o viata de munca acolo mi-am dat seama ce se intampla cu adevarat in acest centru. Era imposibil sa rezolvi problema alienilor cu ei pentru ca nimeni nu voia sa rezolve nimic.
Iata ce s-a intamplat: intr-una din zile mi-au spus sa merg la Genova sa rezolv problema unui baiat de 15 ani, Valerio Ronzi, care a plecat la iarba verde. Acolo a vazut trei sfere luminoase, a lesinat iar cand s-a trezit avea trei cicatrici lungi de 15 cm pe spate. Dupa mai mult de doi ani de cercetare am scris raportul si l-am consemnat dirigintelui centrului ufologic la care lucram. Acesta mi-a zis ca as putea sa scriu o carte despre acest caz. eu am incercat sa le spun ca lucrurile pe care le-am scris in raport erau foarte particulare dar el m-a incurajat sa scriu cartea. Eu am scris si am publicat acesta carte intitulata “Gli UFO nella mente” ( ”OZN-urile din minte” ) in care descriu intamplarile acestui baiat si cercetarile pe care le-am facut ca sa inteleg ce s-a intamplat intr-adevar in acea zi la iarba verde, cat si in alte momente ale vietii lui.”
I momentul in care cartea a fost publicata cei de la centrul ufologic isi dau seama cat de grava era situatia si cat de important era raportul pe care profesorul il predase dar pe care ei nici nu l-au deschis. acest raport era impotriva intereselor centrului. Profesorul a inteles cat de disperati erau si dupa 35 de ani de munca paraseste institutul. De atunci au trecut 20 de ani si Corrado s-a dedicat cercetarii fenomenului abdaction sau rapiri aliene. Dar sa-l lasam pe el sa ne spuna de ce: ” cand am plecat de la ei am incercat sa rezolv problema pe care o incepusem cand inca lucram la ei pentru ca acea cercetare a trebuit sa o fac pentru ca ei au vrut sa o fac. De atunci lucrez numai in acest domeniu. Nu sant un nebun tinand cont de lucrarile de stiinta pe care le-am scris si le-am publicat in Italia si in America unde sant cunoscut. Din 1983 lucrez la universitatea din Pisa cu sute si sute de studenti, lucru care nu ar fi fost posibil daca eram nebun. Astazi pot sa zic ca sant aproape de finalul cercetarilor. Am inteles ce este acest fenomen, cum se manifesta si cum poate fi combatut.”
PRENDERNE COSCIENZA- CORRADO MALANGA 1/25

Varie rase de ET


disegno di ZOrzi  Valentina

Zmeul Lacusta


di Valentina Zorzi

Cine sunt asa zisii extraterestrii??

In primul rand de ce zic “asa zisii extraterestrii“? Pentru ca acele fiinte care folosesc OZN-urile si care mai vin din cand in cand sa ne spioneze iar noi ne miram ”ce naiba or vrea astia de la noi?” ei cu ditamai OZN-ul si noi inca mai tragem la caruta…. deci acesti piloti sau calatori cu OZN-ul nu sunt extra-terestrii, adica nu stau si nu vin din afara planetei Terra, ei sunt deja AICI: sunt cu noi, printre noi! Dupa cum incearca sa ne comunice numeroasele mistere ale antichitati, dupa cum marturisesc sutele si miile de persoane care acuza de a fi rapite de catre “fiinte diverese da noi” ( aliens ) si dupa cum o sa cititi si in acest blog.
Va aduceti aminte basmele noastre?? cu zmeii, cu gheonoaia?? care furau oamenii si ii duceau “pe tarmul celalalt”?
Ei bine, cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada, multe persoane marturisesc in lacrimi ca sunt rapite in miez de noapte de catre fiinte oribile si duse in baze subterane unde li se aplica animite tratamente putin placute… Altii isi aminesc cate ceva sub forma de vis…. Altii cred ca a venit Iisus si Maica Domnului in vizita privata la ei in camera!
Eu sunt una dintre aceste persoane care toata viata a fost sacaita de catre acesti nesabuiti… Sunt mai multe rase, lucreaza in grup dar nu se iubesc intre ei…. din contra, fiecare are vrea sa ramana numai el. Noi suntem crescatoria lor. Noua vaca ne da lapte iar noi dam zmeilor energia partii sufletesti. Am suferit mult, abuzuri, stari sufletesti agiate, stress, neputinta.
Acum, cand am inteles cine sunt, ce sunt, ce vor de la mine si mai ales  cum  sa-i opresc si sa-i fac praf, acum simt ca  mi-am reluat viata in maini si simt ca traiesc in libertate. Inca se mai arata dar acum muzica o pun eu. Vointa mea e precum un buzdugan in fata caruia ei sunt destinati a pieri sau a face cale-intoarsa.
Iata ca prefer sa-i chem ZMEI decat extra-terestrii. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu