Cumparaturi online..Si reclame..

Gold FM Romania - Tineretea Ta E Aici!

joi, 1 decembrie 2011

40 tehnici de supravieţuire pe care copiii vostri ar trebui sa le stie

40 tehnici de supravieţuire pe care copiii vostri ar trebui sa le stie

Mulţi adulţi nu reuşesc să ia în considerare  că după un dezastru, ,  copiii lor pot fi departe de casă sau plecati pe cont propriu, pentru a supravieţui ei trebuie sa cunoasca anumite lucruri. Iată abilităţile  pe care copii trebuie să le stie:

  1. Prim ajutor medical. În cazul în care copilul dumneavoastră este cu prietenul lui care   sângereaza si este in pericol de moarte, este foarte logic că el sa stie să aplice un prosop şi presiuni directe pentru a controla sângerarea .
  2. Informatiile personale. Am văzut tineri care au nevoie să apeleze la părinţi lor, atunci când este data de naştere. .Fie ca copilul a fost un idiot sau mamă a fost pentru că nu ia învăţat această informaţie de bază. Toţi copiii, din momentul în care învăţa  să vorbească, trebuie să ştie- numele, adresa, data naşterii, informaţii părinte, alergii, etc
  3. Cum să se hrănească singuri. Aceasta include totul, de la cum să aleaga in  magazinul de produse alimentare la modul de a găti în condiţii de siguranţă. Unii adolescenti nu au nici o idee cum să se descurce singuri în cazul în care produsele alimentare este în cauză cu excepţia cazului în care există un McDonald’s din apropiere. În plus, toată lumea ar trebui să ştie cum să caute mancare (foarte utilă în caz de urgenţă), inclusiv cautarea in tomberon, căutarea hranei în sălbăticie, etc
  4. Cum să utilizaţi banii în mod eficient. Aceasta include modul de a economisi bani, cum să cheltui bani, cum să stea departe de datorii, şi cum să investească bani.
  5. Cum se câştiga bani. De la o vârstă foarte fragedă, copiii trebuie să ştie cum se banicastiga pentru existenta. Există un proces pentru a face bani şi toată lumea trebuie să înveţe acest proces.
  6. Cum sa comunice. Aceasta este o abilitate  cu multe-faţete, care le va permite să vorbească în mod clar şi politicos altora, adresa o mulţime, vorbi convingător, spune o poveste, spune o gluma, etc
  7. Cum să citească şi să scrie bine. Eu nu spun cum să citiţi un cuplu de cărţi, apoi citit niciodată din nou sau cum să scrie o propoziţie. Vorbim despre cum să citească până la nivel de colegiu, modul de a citi pentru plăcere şi  a citi sa se educe , şi cum să scrie orice, de la o lucrare de cercetare la o reclamă la o scrisoare la un prieten pentru interesant site-ul web conţinut.
  8. Cum sa se descurce cu focul. Aceasta include totul, de la cum să înceapă, să menţină şi stinge un foc de tabara la modul în care să stingă un incendiu în casă şi / sau cum să scapi dintr-un foc casa.
  9. Cum să-şi procure apa. Da, de obicei, apa iese din robinet, dar care nu poate fi întotdeauna cazul, astfel copiii trebuie să ştie unde şi cum să găsească apă în caz de urgenţă, cum a purifica apa, şi de ce acest lucru este necesar.
  10. Abilităţile de supravieţuire în aer liber. În cazul în care copilul dumneavoastră vreodată ajunge pierdut în pustie, veţi dori să vă asiguraţi că ei au cea mai bună oportunitate de a supravieţui. Acest lucru se realizează prin garantarea faptului că au un minim de cunostinte, de tehnici de supravieţuire în aer liber (cum pentru a găsi hrană, cum de a găsi adăpost, cum să staţi cald, cum să  dea unsemnal de ajutor, etc).
  11. Cum să se ocupe de arme de foc. Odata ce cresc  copii trebuie sa stie cate ceva despre armele de  foc însă acest lucru devine mai rar si mai rar in aceste zile. Toată lumea trebuie să ştie cum să se ocupe de o armă de foc, dacă ai de gând să utilizeze una sau nu.Nestiind nimic despre arme de foc şi se încheie până având de a folosi o armă ca ai invatat la TV sau din filme poate ajunge sa fie ucis.
  12. Cum sa se lupta. Da, ştiu că copiii de predare pentru a lucra la problemele lor de vorbesc este important, dar, uneori, ele se pot afla într-o poziţie (de exemplu: a fi răpit sau într-o situaţie, atunci când sunt atacaţi de alţi copii), în cazul în care nu există nici un substitut pentru a şti cum sa se lupt. luaţi în considerare o sala de karate.
  13. Cum se  conduce o masina. Un alt foarte util de calificare. Crescut la o ferma, am învăţat  cum sa conduc vehicule (tractoare şi camioane) de vârsta de 12 ani.  Copii  pot şti cum să  conducă (motociclete, ski-jet, manual standard şi vehicule de transport, etc) este o abilitate care cele mai multe adolescentii mai mari ar trebui să ştie.
  14. Cum de a lua decizii bune. Din păcate, hotărârea / luare a deciziilor parte a creierului unui copil nu este pe deplin dezvoltat  cu toate acestea, nu este niciodată prea devreme pentru a începe de predare copiii dumneavoastră cum a lua decizii bune şi pline de satisfacţii le în consecinţă.
  15. Cum să raporteze o infracţiune sau alte situaţii de urgenţă.Copiii trebuie să înveţe când şi cum să sunaţi la 911 de îndată ce acestea sunt în măsură să înţeleagă conceptul de apel pentru ajutor.
  16. Planul de comunicare al familiei . Aceasta poate începe ca un informaţii despre carduri de urgenţă contact ataşat la gradinita rucsacul dumneavoastră şi de a evolua în contacţi familiali local, regional, naţional şi de comunicaţii de urgenţă familiei plan fiind pus pe telefonul mobil adolescentului. În toate cazurile, copiii au nevoie să ştie cum să contacteze pe cineva, altele decât tine în caz de urgenţă sau de dezastru.
  17. Cum să înoate. Inotul este o competenţă de bază pe care toată lumea ar trebui să ştie cum să o faca .
  18. Cum să utilizaţi în mod corespunzător, şi importanţa utilizării, uneltelor de siguranţă. Totul, de la scaune de siguranţă pentru copii la căştile de biciclete pentru veste de salvare ar trebui să fie acoperite aici.
  19. Cum  sa se proteja de persoane periculoase, astfel încât acestia nu vor vorbi cu oricine, dar copiii trebuie să ştie că există ”animale de pradă” sexuală, dealeri de droguri,  bande, şi alţii care reprezintă o ameninţare la adresa lor. Invatati-i cum să identifice şi să se ocupe cu aceste tipuri de oameni.
  20. Cum să se protejeze pe internet. Deoarece copiii aceste zile considera Internetul ca este necesar ca aerul, ele sunt adesea foarte confortabile, cu punerea online lor de viaţă. Orientările comune de securitate sens trebuie să fie predate la copii, pentru ca acestea să rămână în condiţii de siguranţă (de exemplu: nu puneţi numărul tău de telefon şi adresa online)
  21. Cum să păstreze lucrurile lor organizat şi bine îngrijite. Acest lucru înseamnă BOB lor este stocat şi gata de plecare, temele lor este organizat şi a devenit la timp, acestea pot curate şi în condiţii de siguranţă mâner (sub supravegherea dumneavoastră) lor arme de foc, etc
  22. Ce este de făcut în caz de vreun atac in şcoală. Din nou, nu vrei sa sperii copiii tăi inutil însă atacurile armate din şcoli se întâmplă mai mult şi mai des.
  23. Cum de a naviga. Harta, busola, aparat GPS, etc Fiind capabil de a naviga de la punctul A la B, fie prin înţelegerea şi folosirea metrou sau autobuz local harta sistem, sau a găsi drumul în pustie, cu o harta si busola, este o deprindere bună pentru au.
  24. Cum sa calatoreasca singur.
  25. Cum sa faci reparatii de bază acasă. Evident pot învăţa diferenţa dintre o şurubelniţă şi un ciocan), şi în mod constant de către oferindu-le mai multe cunoştinţe şi practică, vă veţi trezi cu un adolescent, care va fi capabil să vă ajute în jurul casei şi se dovedesc unele proiecte destul de uimitor, de asemenea.
  26. Vânătoare şi pescuit. Învăţarea cum alimente devine din mers în patru labe la stabilire pe farfurie este o experienţă pe care din păcate, copiii mai puţine şi mai puţine ajung să înveţe.Acestea sunt, totuşi, abilitati foarte util de a le avea (şi, de asemenea, face pentru apropierea părinte-copil
  27. Cat mai multe abilităţi sportive posibile. Schi, plimbare cu barca, călărie, baschet, baseball … există o listă foarte lungă de sporturi pe care copiii pot învăţa că va construi puterea lor, rezistenta, abilităţilor de lucru în echipă, şi stima de sine.
  28. Cum de a ajuta pe alţii.  Aşa este voluntariatul. De a învăţa cum să aibă grijă de alţii, copiii învaţă abilităţi de conducere,  de luare a deciziilor, şi cum să ajute atunci când este nevoie, dacă  sunt obişnuite sau acestea sunt capturate într-o situaţie dezastru.
  29. Ştiinţe şi matematică, fizica de bază, cum reacţionează produse chimice, etc  de asemenea, foarte utile, în timpul unei catastrofe.
  30. Cum să meargă. Serios.  Copii au picioarele, lasa-i sa le folosesca. De cat mai multe ori.
  31. Sa gandeasca logic. Copiii pot rezolva destul de câteva probleme, atât mari şi mici, atunci când ei ştiu cum să gândească logic. O modalitate buna de a face acest lucru este de a juca jocuri cu ele – sah, dame, Monopoly, etc
  32. Cum să fie atent. Un fel de “I Spy” de joc, dar cu nevoia de a aminti o gramada mai multe detalii.
  33. Cum  sa construiasca  Copiii pot exercita competenţele de creativitate, si de a învăţa cum functioneaza lucrurile si cum de a construi lucruri (un fort copac, un radio simplu, etc), copiii tai vor fi mai bine pregatit pentru un dezastru, precum şi de viaţă în general.
  34. îmbunătătirea sănătatii lor. Numărul de copii obezi aceste zile este groaznic de mare. Un copil nu poate avea grijă de la sine, dacă acestea nu pot rula chiar un bloc şi jumătate, dacă mănâncă “gol” calorii pe care le menţine foame tot timpul, şi dacă lor de zahăr din sânge / tensiunii arteriale / numere de colesterol rivale care a senior cetăţean.
  35. Cum sa te ascunzi, cum să se sustragă, cum să scape.Ascunde şi caută este un joc de copii, cu baza în unele abilitati foarte reale necesare pentru supravieţuire. Sperăm că copilul dumneavoastră nu themself găseşte într-o situaţie periculoasă, şi, bineînţeles, nu poti asuma doar o copii ar şti cum să scape de spus, răpitorii, ci prin “joaca” jocuri care pot ajuta să-şi dezvolte abilităţi pe care le-ar ajuta ascunde , a le ajuta să se sustragă pe cineva care le este următorul, şi cum să scape în care ar deveni captiv, aceste aptitudini critice pot deveni oa doua natura.
  36. Cum să fie singur. Societatea noastră devine din ce în ce mai conectate (după cum reiese din copiii care trimit mesaje text 5000 + in fiecare luna!), dar există o artă şi pricepere în a fi capabil să fie singur, singur, pentru o perioadă de timp, fără a suferi de plictiseală abjectă sau panica.
  37. Cum să recunoască şi să se ocupe cu dezastre naturale. Unul dintre “eroii” de tsunami din Indonezia a fost un copil în vacanţă, care au învăţat cum să recunoască semnele de un tsunami în şcoală, ea a spus familia ei şi pe alţii în hotel că au nevoie să fugă la sol mai mare şi acest salvat lor vieţi.Indiferent unde locuiţi, există, probabil, dezastre naturale pe care le puteţi mai mult sau mai puţin se aşteaptă să se întâmple, să înveţe despre pericolele, şi cum să vă protejaţi, şi asiguraţi-vă că copiii invata acest lucru, de asemenea.
  38. Cum să caute ajutor. Aceasta include de predare copilul dumneavoastră cum sa determine ce fel de ajutor este necesar (de exemplu: este suicidare adolescent, dependent de jocuri de noroc, fiind ameninţat la şcoală), şi care poate ajuta cel mai bine (părinte, profesor, consilier scolar, etc).
  39. Stiinta de a planifica, gestiona şi finaliza proiectele cuprinzătoare. Prin asumarea unor astfel de provocări, copiii învaţă tot felul de aptitudini pe care le va pune pe drumul spre succes în şcoală şi în viaţă, în plus faţă de pregătirea lor pentru a face cu orice alte provocări veni drumul lor.

La fel ca adultii, copiii trebuie să fie calificati şi pregătiti pentru a face fata capriciilor vieti. Deşi este de natura umană să încerce să protejeze copiii de la “viata reala”, parintii trebuie sa invete pe copii abilităţile de care au nevoie pentru a supravieţui unui dezastru  sa înveţe să fie mai bine pregătiţi pentru viaţă în general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu